x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport JIUL - FC ARGES 0-1/ Ionut Chirila este pe faras

JIUL - FC ARGES 0-1/ Ionut Chirila este pe faras

19 Sep 2005   •   00:00

Infrangerea cu 0-1 in fata celor de la FC Arges poate conduce la demiterea antrenorului Jiului, Ionut Chirila. Dupa sase etape, "minerii" au doar patru puncte si isi confirma statutul ingrat de echipa candidata la retrogradare.

INTENTIE. Patronul "minerilor", Alin Simota, a lasat clar de inteles ca va renunta la serviciile antrenorului Ionut Chirila. "Practicand teoriile domnului Chirila ne indreptam incet, dar sigur spre retrogradare. Vom face o analiza si in cateva zile vom lua o decizie. Este clar ca trebuie sa schimbam ceva. Nu putem continua sa ne amagim si sa ne calauzim dupa teoriile neaplicabile ale domnului Chirila. Nu dam nici un nume de antrenor in acest moment, pentru ca nu vrem sa se faca speculatii", a declarat Simota.

INCONSTIENT. Cu toate acestea, la conferinta de presa, Chirila a precizat ca nu isi simte postul amenintat. "Nu e nici o problema. Trebuie sa fim realisti. Jiul are ca obiectiv a forma o echipa. Daca ne putem salva si de la retrogradare, e bine. Insa obiectivul nostru principal este formarea unei echipe", a sunat declaratia absolut stupida a tehnicianului echipei gazda. Pe finalul meciului, Chirila a fost luat la tinta de suporterii Jiului, care au aruncat spre el cu diferite obiecte, au scandat "Demisia! Demisia!" si l-au aplaudat frenetic pe antrenorul Argesului, Sorin Cartu.

×
Subiecte în articol: sport chirilă