x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jiul, stopat de onoarea lui Sabau

Jiul, stopat de onoarea lui Sabau

31 Mai 2004   •   00:00

Minerii nu au izbutit sa treaca pe teren propriu de Gaz Metan Medias, echipa pregatita de clujeanul Ioan Ovidiu Sabau, reusind doar un 0-0, care a permis ceferistilor din Cluj sa revina dupa 28 de ani in Divizia A.

DANIEL STAN

Peste 15.000 de "mineri" s-au prezentat sambata dimineata la stadion pentru a saluta promovarea Jiului Petrosani in Divizia A. Mai era nevoie doar de o ultima victorie, cu Gaz Metan Medias, pregatita de Ioan Ovidiu Sabau. Adept al cultului religios "Martorii lui Iehova", fostul international a declarat ca nu va juca pentru orasul sau natal, Cluj, ci pentru onoare.

AMENINTARI. Pe tot parcursul meciului, fanii Jiului l-au injurat pe Ioan Ovidiu Sabau, lucru la care a aderat si antrenorul "minerilor", Ionut Popa. De ocarile "minerilor" nu a scapat nici brigada de arbitri, condusa de valceanul Adrian Comanescu. Pana la urma, oaspetii au plecat fara probleme de la stadion, chiar daca in drumul spre vestiare au existat unele altercatii. De probleme nu a scapat Sabau, care a fost amenintat, atat el, cat si familia, de fanii rivalei "U" pentru ca a ajutat CFR-ul sa urce in "A".

SPECIALIST. Succesul reusit de CFR Cluj, 3-0 cu CS Deva, le-a adus acestora o promovare nesperata. Este a treia izbanda de acest fel obtinuta in ultimii patru ani de catre antrenorul Aurel Sunda, dupa cele cu UM Timisoara si cu Apulum Alba-Iulia. Sunda a preluat gruparea clujeana abia in retur, intr-un moment delicat, cand in frunte se distantasera Jiul si Olimpia Satu-Mare. CASETA

Balint, "secund" la Galata

Imediat dupa finalul partidei dintre Sportul Studentesc - Cimentul Fieni, antrenorul "studentilor", Gabi Balint, a confirmat ca va parasi gruparea din Regie. Din sezonul viitor, el va fi "secundul" lui Gica Hagi la Galatasaray. In locul lui, pe banca tehnica a "studentilor" va fi instalat, mai mult ca sigur, Dan Petrescu, tehnician care i-a condus pe "alb-negrii" si in turul acestui sezon. Incepand de maine, se va trece la modernizarea arenei, pentru a se putea intruni conditiile obtinerii licentei.

×
Subiecte în articol: sport