x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jose Mourinho: Ronaldo a luat balonul de aur, dar Ibrahimovic e mai bun

Jose Mourinho: Ronaldo a luat balonul de aur, dar Ibrahimovic e mai bun

de Ovidiu Ciutescu    |    22 Dec 2008   •   00:00
Jose Mourinho: Ronaldo a luat balonul de aur, dar Ibrahimovic e mai bun

Zlatan Ibrahimovic, atacantul suedez al echipei italiene de fotbal Inter Milano, este “mai bun” decât Cristiano Ronaldo, a afirmat la  televiziunea Rai Jose Mourinho, antrenorul grupării milaneze..Portughezul a fost desemnat Balon de aur în 2008.



“Când mă gândesc ce trebuie să fie un jucător, imediat îmi vin în minte Kaka, Ibrahimovic, ca şi Messi, un fenomen care va câştiga Balonul de aur în 3 ani”, a explicat tehnicianul portughez. “Cristiano Ronaldo este un jucător bun, dar în absolut el nu este cel mai bun. El merită Balonul de Aur pentru că echipa sa (Manchester United) a cucerit Liga campionilor şi campionatul Angliei, dar pentru mine Ibrahimovic este mai bun”, a spus compatriotul lui Cristiano Ronaldo.

“Zlatan, a continuat Mourinho, este un îndrăgostit de fotbal, are multă inimă, este un băiat agresiv. Acum are condiţiile perfecte, la Inter, pentru a cuceri Balonul de aur. Trebuie să-l câştige, automat!” Internazionale Milano, actualul lider al campionatului Italiei, va întâlni Manchester United în optimile de finală ale Ligii campionilor în februarie-martie viitor, iar aceste declaraţii ar putea fi, de fapt, un imbold pentru Ibrahimovic să câştige duelul direct cu Cristiano Ronaldo.

×
Subiecte în articol: sport