x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jucător de fotbal american, acuzat de răpire și viol înainte de cel mai important meci din viața sa

Jucător de fotbal american, acuzat de răpire și viol înainte de cel mai important meci din viața sa

de Redacția Jurnalul    |    02 Feb 2023   •   19:30
Jucător de fotbal american, acuzat de răpire și viol înainte de cel mai important meci din viața sa
Sursa foto: Hepta

Un jucător de la echipa Philadelphia Eagles a fost acuzat de răpire și viol înainte de cel mai important meci din viața sa. Peste mai puțin de două săptămâni, Eagles va juca în Super Bowl, finala campionatului de fotbal american.

Joshua Sills, în vârstă de 25 de ani, fundaș ofensiv al echipei Philadelphia Eagles, a fost acuzat de procurorii din Ohio. Potrivit anchetatorilor citați de BBC, în 2019, el „s-a angajat într-o activitate sexuală care nu a fost consimțită și a ținut o victimă împotriva voinței ei".

Procurorul general al statului Ohio, Dave Yost, și șeriful comitatului Guernsey, Jeffrey Paden, au declarat miercuri, că incidentul ar fi avut loc pe 5 decembrie 2019.

Atât echipa, cât și NFL au emis declarații după ce au fost depuse acuzațiile.

„Organizația este la curent cu problema juridică în care este implicat Josh Sills. Am fost în comunicare cu biroul ligii și suntem în curs de a aduna mai multe informații. Nu avem alte comentarii în acest moment", a precizat Eagles într-un comunicat.

Conducerea NFL a anunțat că „problema va fi analizată în conformitate cu politica de conduită a NFL" și că lui Sills i-a fost interzis să participe la meciuri, antrenamente și călătorii ale echipei.

Joshua Sills a debutat pentru echipa din Philadephia în 2022 și a jucat într-un singur meci în sezonul trecut.

Eagles va juca împotriva celor de la Kansas City Chiefs pentru titlul de campioană. Finala Super Bowl, care este unul dintre cele mai importante evenimente sportive din lume, se va desfășura în Arizona pe 12 februarie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Joshua Sills acuzație viol