x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Jucătorii n-au scuze!"

"Jucătorii n-au scuze!"

02 Sep 2009   •   00:00
"Jucătorii n-au scuze!"
Sursa foto: /Rpressport.ro/Intact images

Viorel Hizo şi-a scos de la inimă elevii, pe care îi consideră primii responsabili pentru înfrângerea cu Astra (1-3).



Încă viu în memoria sa, eşecul de la Ploieşti, care i-a şubrezit şi mai mult scaunul, l-a determinat pe Hizo (foto) să-şi acuze în termeni duri jucătorii. "În meciul cu Astra, şi dacă jucam prost, tot trebuia să câştigăm. Mi-e greu să mă analizez şi pe mine, încerc mereu să găsesc vina la mine întâi, apoi la alţii. Mi-e jenă de oamenii care vin după echipă, de cei care se ocupă de echipă, de patron... Diferenţa dintre Rapid şi Astra este foarte mare şi nu am ce scuze să le găsesc fotbaliştilor mei. E nepermis să faci asemenea greşeli la acest nivel.

Domnul Copos e şi el foarte supărat, nu se aştepta nici el la un astfel de eşec", a spus tehnicianul grupării din Grant la GSP TV.  

Chiar dacă a trecut ceva timp de la meciul cu Astra, Hizo nu-şi poate scoate din cap greşelile elevilor săi: "Ne-am creat trei-patru ocazii la început, dar totul s-a rupt când am încasat primul gol, pe o greşeală care îmi stăruie şi acum în minte. Fiecare ştie unde a greşit şi ce trebuia să facă, pentru că repetăm la fiecare antrenament aceste faze".

Îl scapă Copos?
Maniera de lucru a lui Viorel Hizo, antrenor renumit pentru faptul că programează şedinţe de pregătire extrem de dure, i-a adus la exasperare pe jucătorii rapidişti, care aşteaptă, nici mai mult, nici mai puţin, ca "Dulăul" să fie îndepărtat de la echipă. Singurul în măsură să ia o decizie în acest sens, finanţatorul grupării de lângă Podul Grant, George Copos, nu pare însă dispus să le facă pe plac jucătorilor. "Domnul Copos nu se mai implică aşa de mult în viaţa echipei, e mai mult plecat, de aceea nu cred că-l va da afară pe Hizo, care este totuşi o mână forte în vestiar. Plus că şi lui Copos îi place milităria", a dezvăluit o sursă apropiată clubului.

×
Subiecte în articol: sport