x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Jucătorii naţionalei Serbiei: "Mulţumim, România!"

Jucătorii naţionalei Serbiei: "Mulţumim, România!"

07 Sep 2009   •   00:00

"Mulţumim, România, soarta calificării ne aparţine!", a titrat cotidianul sârb Danas după meciul Franţa - România, scor 1-1, din preliminariile CM 2010, înaintea partidei dintre Serbia şi naţionala franceză.



"Echipa Serbiei îşi freacă mâinile de bucurie după egalul de la Paris. O remiză miercuri la Belgrad ar fi acum foarte bună". "Satisfacţie după egalul dintre Franţa şi România", atitrat ziarul Glas Javnosti.

Publicaţia Press scrie că meciul de pe Stade de France a adus "euforie şi entuziasm".

Atacantul Nikola Zigici (FC Valencia) a declarat că nu se putea un scor mai bun în meciul Franţa - România decât remiza. "Rezultatul de egalitate înregistrat între adversarele noastre din grupă este cel mai bun lucru pentru noi, ne aduce un avantaj enorm, acum calificarea este în mâinile noastre. Acum trebuie să fim inteligenţi şi curajoşi miercuri cu Franţa, să învingem şi să încheiem lupta", a spus Zigici.

Atacantul Milan Jovanovici (Standard Liege) a afirmat că rezultatul de la Paris satisface naţionala Serbiei. "Acest 1-1 ne ajută enorm. Oricum, nu trebuie să ne lăsăm cuprinşi de euforie, deoarece cheia calificării este la noi. Noi ne vom decide soarta şi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. În ciuda scorului egal, am văzut o mare echipă a Franţei. Numai în prima repriză puteau să înscrie de câteva ori şi să rezolve meciul. Trebuie să fim conştienţi că la Belgrad vine Franţa, nu orice echipă", a spus Jovanovici.

El a mulţumit echipei României pentru rezultatul de la Paris. "Mulţumim echipei României, ne-a ajutat foarte mult. Am urmărit cu emoţie ultimele minute ale jocului de sâmbătă, ne-am bucurat după fluierul final. Franţa are jucători mari, puteau în prima repriză să marcheze pentru o victorie convingătoare", a spus Jovanovici.

Selecţionerul Radomir Antici a lăudat echipa României. "Românii au fost insistenţi, disciplinaţi, iar defensiva a fost sigură. Francezii nu au profitat de şansele avute în prima repriză. Sunt satisfăcut de rezultatul acestui meci, lucrurile au ieşit aşa cum ne doream, acum e rândul nostru să arătăm ce putem. Scorul de la Paris are darul de a reduce presiunea, dar ambiţiile noastre rămân neschimbate", a spus Antici.

Mediafax

×
Subiecte în articol: sport