x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Juniori - Vicecampioni mondiali

Juniori - Vicecampioni mondiali

de Ovidiu Ciutescu    |    24 Iun 2006   •   00:00

In timp ce granzii fotbalului se bat pentru Cupa Mondiala, tot in Germania, dar la Vellmar, 120 de echipe de copii si de juniori din intreaga lume si-au dat intalnire la "Junior World Cup 2006".

VALOROSI. Chiar daca Romania nu a fost reprezentata de vreun nume greu in competitie, succesul reputat de fotbalul nostru a fost pe masura. AS Kinder Sangeorgiu de Mures, antrenata de Lucian Ciurtin, a maturat pe teren cu granzii si a devenit vicecampioana mondiala la categoria 10-11 ani. Dupa ce a castigat grupa B (trei victorii si un egal), Kinder a trecut in "optimi" de nemtii de la Olympia Kassel, iar in "sferturi" a luat fata gazdelor de la Vellmar. Dupa semifinala castigata contra Arminia Bieldfield, Kinder a cedat in finala, disputata cu TSKA Moscova, cu scorul de 5-1.

PREMIATI. Dupa ce au pierdut categoric finala, micutii au fost tristi, considerand ca puteau mai mult. Romanii au avut urmatoarea componenta: Paul Iakob, Claudiu Aldea, Razvan Greu, Tudor Sbarcea, Robert Keresztes, Csaba Simon, Catalin Gabudean, Ioan Ludusan, Rares Matei, Adrian Pelaghie, Adrian Calugar. (Ovidiu Ciutescu)

×
Subiecte în articol: sport