x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Klinsmann: "Echipa mea a avut noroc, la actiunile ofensive ale gazdelor" / video

Klinsmann: "Echipa mea a avut noroc, la actiunile ofensive ale gazdelor" / video

18 Sep 2008   •   00:00

Sunt extrem de multumit de aceste trei puncte si de inceputul nostru in Champions League.



"Sunt extrem de multumit de aceste trei puncte si de inceputul nostru in Champions League. Ar fi trebuit sa mai inscriem inca o data la 1-0, dar trebuie sa recunosc ca au existat si momente dificile in care echipa mea a avut noroc, la actiunile ofensive ale gazdelor. Le-am zis fotbalistilor mei sa joace simplu, iar in repriza secunda am gresit ca ne-am retras si am permis adversarilor sa vina peste noi. Noi muncim des la antrenamente jocul de pase si incerc sa le impun jucatorilor un stil din una sau doua atingeri maxim. E drept insa ca si noi am avut sansele noastre de gol in repriza a doua", a declarat Jurgen Klinsmann la finalul meciului.

Ulli Hoeness: "Am fost mai bine organizaţi şi de aceea am câştigat"
"Am obţinut o victorie importantă pe un teren dificil şi nu am cum să mă declar altfel decât mulţumit. S-a văzut că am suferit, atât din cauza gazonului dar şi din cauza Stelei, care este o echipă valoroasă. Am fost mai bine organizaţi şi de aceea am câştigat. E o victorie mare pentru că am păşit cu dreptul în noul sezon de Ligă, după ce anul trecut am lipsit", a declarat Hoeness imediat după meci.

Luca Toni: "Steaua e o echipă bună, dar am meritat victoria"
"Era important să jucăm bine şi să obţinem victoria. Pe noi ne-au interesat doar cele trei puncte. Steaua e o echipă bună şi s-a văzut în meciul de azi, însă şi noi am jucat bine şi am obţinut o victorie pe care am meritat-o", a declarat Toni la zona mixtă.

×
Subiecte în articol: sport