x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Kyros Vassaras arbitrează România - Serbia

Kyros Vassaras arbitrează România - Serbia

de Ovidiu Ciutescu    |    04 Feb 2009   •   00:00
Kyros Vassaras arbitrează România - Serbia

FIFA a decis ca o brigadă de arbitri din Grecia, cu Kyros Vassaras la centru, să oficieze meciul naţionalei României cu selecţionata Serbiei, din cadrul grupei a VII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010, informează Federaţia Română de Fotbal.



Brigada de arbitri care va oficia partida România - Serbia, care se va disputa la 28 martie, de la ora 20.15 pe stadionul "Farul" din Constanţa, este alcătuită din Kyros Vassaras (arbitru central), Dimitrios Saraidaris, Christos Gennaios (arbitri asistenţi) şi Anastasios Kakos (arbitru de rezervă). Observator de arbitri a fost desemnat maltezul Victor Mintoff, rolul de Comisar FIFA fiind atribuit englezului Adrian Titicombe. Comisar FIFA va fi englezul George Courtney, iar observator de arbitri va fi danezul Jorn West Larsen.

Pentru români, Vassaras poate fi considerat un arbitru cu noroc. Astfel, grecul a mai arbitrat naţionala României în partida cu Olanda, din preliminariile Campionatului European din 2008, câştigată de echipa antrenată de Victor Piţurcă cu scorul de 1-0, şi meciul amical cu naţionala Georgiei, din toamna anului trecut, de pe stadionul "Dinamo", scor 2-1. De asemenea, în 2006, Vassaras a oficiat partida Rapid - Hamburger SV, din prima manşă a optimilor de finală ale Cupei UEFA, câştigată de echipa giuleşteană cu scorul de 2-0.

Partida Austria - România, care se va disputa pe stadionul "Worthersee" din Klagenfurt, la 1 aprilie, de la 21.30, va fi arbitrată de o brigadă din Scoţia, alcătuită din Craig Alexander Thompson (arbitru central), Tom Hugh Murphy, Martin Cryans (arbitri asistenţi) şi William Collum (arbitru de rezervă).

×
Subiecte în articol: sport