x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport La loc comanda!

La loc comanda!

de Marius Mihalcea    |    17 Iul 2009   •   00:00
La loc comanda!
Sursa foto: /RPressport/Intact images

Anunţat ieri chiar pe site-ul oficial al grupării de lângă Podul Grant, transferul căpitanului giuleştenilor, Vasile Maftei, la Unirea Urziceni se pare că a fost suspendat la dispoziţia lui George Copos, câteva ore mai târziu.



Puţin mai mult de 24 de ore. Mai precis de luni seară, când oficialii Unirii şi cei ai Rapidului au bătut palma în privinţa transferului, şi până ieri la prânz. Atât timp a fost Vasile Maftei jucătorul Unirii Urziceni. Dat ca sigur la gruparea din Bărăgan, în schimbul unei sume ce se învârtea în jurul a jumătate de milion de euro, căpitanul din ultimii ani al Rapidului se pare că a fost întors din drum de George Copos. În loc de Liga Campionilor, Maftei o va lua de la capăt în Liga 1, tot în tricoul "alb-vişiniu", pe care îl îmbracă de opt ani încoace. "Transferul a picat, pentru că s-a răzgândit domnul Copos. Asta e tot ceea ce ştiu, nu cunosc dedesubturile acestei tranzacţii şi motivele care l-au determinat pe domnul Copos să nu mai fie de acord cu această tranzacţie", susţine un apropiat al grupării giuleştene.

SICHITIU, LA ARABI

Dacă Vasile Maftei îşi va continua aventura în Giuleşti, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre directorul general al Rapidului, Grigore Sichitiu. Acesta este, începând de luni, noul antrenor principal al formaţiei Al Nasr Salalah, din Oman. ""Sichitiu a semnat un contract pe un an, cu opţiune de prelungire. Secundul său va fi Ciprian Panait, care a lucrat la Rapid Bucureşti ca preparator fizic", a notat site-ul oficial al grupării arabe.

PROBLEME CU VIZELE
Doi dintre cei trei jucători care nu au putut face deplasarea cu echipa în cantonamentul pe care Rapid îl efectuează în Germania, muntenegreanul Radomir Djalovici şi sârbul Djorje Ivelja, li se vor alătura astăzi colegilor, după ce le-au fost rezolvate problemele cu viza. Reţinuţi în ţările lor din cauza faptului că le expirase viza, Djalovici şi Ivelja au ratat şi primul stagiu de pregătire, desfăşurat la baza ProRapid. Un alt jucător care se confruntă cu aceeaşi problemă, Bozovici, nu a primit un răspuns favorabil, iar până la soluţionarea problemei va fi nevoit să se pregătească singur în ţara sa. Altfel, în cantonamentul de la Dusseldorf, în afara amicalului de aseară cu Ankaraspor, trupa lui Viorel Hizo mai are programate alte patru partide de verificare.

×
Subiecte în articol: sport