x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport La mana justitiei sau la mila victimei

La mana justitiei sau la mila victimei

08 Apr 2004   •   00:00

Tibor Moldovan s-ar putea alege cu dosar penal, dupa ce, in urma cu 12 zile, a batut-o pe Maria Paven, 18 ani, fosta lui iubita.

Fata a avut nevoie de internare la Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala din Targu-Mures cu diagnosticul dubla fractura de mandibula, duminica fiind externata. Familia victimei a depus marti plangere penala la IJP Mures impotriva atacantului de la Apulum Alba-Iulia.

REFUZ. „Fata mea nu s-a impacat cu el, asa cum s-a auzit. Noi l-am asteptat sa discutam, insa el nu i-a trimis Mariei decat un SMS. Nu stiu daca ne vom putea impaca vreodata cu un asemenea om. Nu suntem de acord cu acest lucru si totul va decide justitia", a declarat Todor Paven, tatal fetei. La randul ei, tanara a confirmat, in scris, intrucat nu poate vorbi inca, cele spuse de tatal sau: „Nu m-am impacat cu el". Ulterior, ea a lasat loc interpretarilor: „Sunt singura in masura sa stiu daca o s-o mai fac sau nu".

CONSENS? Dupa mai multe zile de tacere, Moldovan, aflat acasa, la Targu-Mures, a acceptat sa vorbeasca pentru Jurnalul National: „Eu sper sa ajungem la un consens. Sa uitam trecutul ca nu face bine nimanui. Regret enorm cele intamplate si sper sa trecem peste acest incident nedorit". Atacantul se afla in recuperare in urma operatiei suferite la genunchi si isi va relua antrenamentele peste 10 zile. Atacantul ar fi trebuit sa se transfere la Dinamo din vara. In urma incidentului, oficialii dinamovisti au anuntat ca nu mai sunt interesati de aceasta tranzactie. „Nu vreau sa comentez. Pe mine nu m-au anuntat sefii mei ca transferul la Dinamo a picat", a comentat Moldovan.
Lucian Dobrater, Daniel Stan


„O iubesc pe Maria!"

  • Jurnalul National: Tibi, poti vorbi acum in legatura cu scandalul in care ai fost implicat?

    Tibor Moldovan: Nu este vorba ca nu am vrut sa discut, insa am suferit o operatie si eram in spital.

  • Stii ca ai fost dat in judecata de parintii fetei?

    Da, am aflat. Nu stiu ce sa spun. Eu vreau sa ma impac cu Maria si sa rezolvam totul intre noi. Deocamdata nu m-au sunat de la politie.

  • Ai mai vorbit cu Maria si cu familia ei? Tatal ei spune ca nici nu vrea sa auda de impacare.

    Zilele trecute am discutat cu ei si a ramas sa ne mai intalnim. Acum sunt in recuperare si am timp sa merg pana la Sebes, de unde e ea.

  • Crezi ca fosta ta prietena ar mai accepta sa va impacati dupa cele intamplate?

    Eu nu as vrea sa fie fosta. Am ganduri mari cu ea in viitor.

  • Sa intelegem ca vrei sa te casatoresti cu ea?

    Deocamdata pot spune ca o iubesc. Dar, repet, nu-mi doresc decat sa rezolvam totul intre noi, impreuna cu familia ei.

  • ×
    Subiecte în articol: sport