x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport La reunirea lotului, Piturca e optimist - "Vom lua titlul!"

La reunirea lotului, Piturca e optimist - "Vom lua titlul!"

21 Iun 2004   •   00:00

Dupa ce miercuri au efectuat vizita medicala, stelistii s-au reunit ieri dimineata la stadion, unde au plecat pentru un stagiu de pregatire la Forban, fara Rica Neaga, aflat sub tratament.

PAUL ANDONE

Antrenorul Stelei, Victor Piturca, se arata increzator in sansele echipei sale de a cuceri campionatul. "Dupa doi ani de seceta, ar fi normal sa castigam campionatul, dar ne gandim si la Cupa si la un parcurs cat mai lung in Cupa UEFA. Am avut discutii cu jucatorii pe aceasta tema. Acestia trebuie sa tina cont de parerea mea. Pentru mine, toti jucatorii nostri sunt valorosi. Fara unitatea grupului nu se poate face performanta. Ei trebuie sa fie motivati in primul rand pentru ca fac parte din lotul Stelei."

IMPORTANTI. Dorinel Munteanu a declarat ca orice e posibil in campionatul viitor: "Trebuie sa facem tot posibilul sa fim in carti si sa castigam. Eu nu ma gandesc deja la titlu, nu pot sa spun suta la suta ca il vom castiga". Internationalul roman a adaugat ca toti jucatorii stelisti sunt importanti: "Nu cred ca Gigi Becali s-a referit la un nucleu sau la o coloana vertebrala. Eu cred ca toti jucatorii Stelei sunt importanti".

Slavisa Mitrovici, in vizor

Steaua nu a renuntat la ideea aducerii atacantului bosniac Slavisa Mitrovici, care s-a prezentat la pregatirile lui FC National. "Mitrovici este in vizorul nostru, dar vom vedea daca se va putea realiza acest transfer. Cred ca o sa mai reusim doua-trei transferuri in aceasta perioada, iar din acest motiv am mai ramas o zi-doua in Bucuresti. Este vorba despre jucatori romani si straini", a spus Piturca.

Adrian Neaga e afectat

Adrian Neaga este de parere ca este normal ca jucatorii sa fie afectati de afirmatiile lui Gigi Becali. "Orice jucator are valoare, are personalitate si este normal sa fie putin afectat de aceste afirmatii. Ele ar trebui insa sa ne motiveze. Steaua ar trebui sa castige campionatul, ceea ce presupune sacrificiu din partea jucatorilor. Noi in fiecare an ne gandim la event", a spus atacantul Stelei.
×
Subiecte în articol: sport