x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lăcătuş: "Este rândul meu să vorbesc acum!"

Lăcătuş: "Este rândul meu să vorbesc acum!"

28 Aug 2008   •   00:00

Sunt mulţi "binevoitori" care din nou au ieşit la televizor şi au început să vorbească de antrenorul Marius Becali . Am trecut peste multe răutăţi care mi s-au adus încă de când am fost adus la Steaua, dar cred că după această performanţă a venit şi rândul meu să vorbesc. Mă doare că unii încearcă să umbrească aceste rezultate şi discuta în fel şi chip vizavi de meseria pe care mi-o fac la Steaua.



"Steaua este o echipa care va avea şi pe viitor rezultate. Ma gândeam la diferite sisteme de joc, dar pentru mine şi stafful nostru tehnic era foarte clar încă de luni cu ce echipă vom începe meciul. Sunt mulţi "binevoitori" care din nou au ieşit la televizor şi au început să vorbească de antrenorul Marius Becali . Am trecut peste multe răutăţi care mi s-au adus încă de când am fost adus la Steaua, dar cred că după această performanţă a venit şi rândul meu să vorbesc. Mă doare că unii încearcă să umbrească aceste rezultate şi discuta în fel şi chip vizavi de meseria pe care mi-o fac la Steaua.

Nu-mi place să vorbesc despre alte echipe, dar mă bucur şi pentru CFR Cluj pentru că suntem două echipe în Liga Campionilor, dar emoţiile pe care le-am trăit la meciurile cu Galatasaray parcă mă fac să fiu mai bucuros, mai mândru de obţinerea unei calificari muncite de mine şi de echipa.

Noi sperăm să obţinem cât mai multe puncte, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, de aceea nu vreau să vorbesc despre ce se va întampla în grupele Ligii Campionilor. Sper la rezultate mai bune decât în anii trecuţi. Jucătorii erau foarte marcaţi de efortul depus; stress-ul şi oboseala i-a făcut să nu se manifeste într-un mod deosebit, fiind mai liniştiti. Ei sunt însă obişnuiţi cu asemenea calificări şi trec peste ele cu o bucurie mai cenzurată. Nici nu s-a terminat meciul şi mă întrebaţi dacă pleacă sau vine vreun jucător. Lasaţi-ne să ne bucurăm de această calificare!

Nu exista adversari facili în Liga Campionilor şi nu putem gândi că o echipă este mai slaba decât alta în grupe" a mai spus antrenorul Stelei.

×
Subiecte în articol: sport