x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lăcătuş: "M-a lucrat MM Stoica"

Lăcătuş: "M-a lucrat MM Stoica"

27 Oct 2008   •   00:00
Lăcătuş: "M-a lucrat MM Stoica"

Fostul tehnician al Stelei a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că personajul din fotbalul românesc care a dorit îndepărtarea sa din Ghencea este MM Stoica, confirmând zvonurile conform cărora managerul grupării ialomiţene nu l-ar dori pe Lăcă pe banca tehnică a grupării din Ghencea.



"Când am zis că m-a lucrat şi m-a vânat un fost stelist era vorba de MM Stoica. El critica mereu echipa făcută de mine şi vorbea de realizările lui. M-am exprimat greşit, nu este vorba de un fost stelist", a spus Lăcătuş la Telesport. Lăcătuş a adăugat că Stoica, preşedinte la Urziceni şi fost manager executiv în Ghencea, are obiceiul de a-şi asuma performanţele antrenorilor cu care a lucrat de-a lungul timpului. "S-au dus vremurile când eu lucram cu MM Stoica la Galaţi. Şi acolo şi la Steaua el îşi aloca realizările altora", a completat "Fiara".

Miercuri, 22 octombrie, imediat după demisia de la Steaua, Lăcătuş a declarat că a fost "lucrat" de un fost stelist şi că va anunţa numele acestuia "mai târziu". Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat că a vorbit cu Lăcătuş şi acesta l-a asigurat că nu s-a referit la el. "Mi-a zis că nicio clipă nu s-a gândit la mine. Lăcă ştie despre cine e vorba. El trebuia să rămână la Steaua, să încerce să redreseze situaţia, cel puţin până în iarnă", a spus Piţurcă. (V.A.)

×
Subiecte în articol: sport