x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lazăr: "Jucăm pentru orgoliu şi pentru suporteri"

Lazăr: "Jucăm pentru orgoliu şi pentru suporteri"

15 Apr 2010   •   00:00

Căpitanul giuleştenilor, Costin Lazăr, spune că Rapid trebuie să facă un meci mare împotriva Stelei dacă vrea să participe în sezonul viitor în Europa League.

"Meciul cu Steaua trebuie să fie un nou început la Rapid, nu mai avem voie să stăm în amorţeală dacă vrem în Europa League. Jucăm pentru orgoliu şi pentru suporteri, vrem să facem un meci mare. Ne-am deranjat afirmaţiile unor conducători care au insinuat că ar putea exista ceva necurat la derby-ul de duminică, noi îi respectăm, dar vrem acelaşi lucru din partea lor", a explicat Lazăr.

"Vom fi în Giuleşti şi acolo nu ne e frică de absolut nimeni! În tur am făcut 1-1 pe terenul Stelei, acum sunt convins că vom putea mai mult şi că vom câştiga. E ultima noastră şansă pentru Europa League şi nu trebuie s-o lăsăm să treacă pe lîngă noi!", a spus şi Ovidiu Herea.

Vicepreşedintele Rapidului, Nicolae Manea, crede că giuleştenii au valoarea necesară pentru a câştiga următoarele trei partide din campionat, cu Steaua, Oţelul şi cu Dinamo. "Obiectivul pe care şi l-a propus Andone, 9 puncte din următoarele 3 meciuri, nu e deloc unul imposibil. La noi nu se pune problema de valoare, pentru că am arătat că dispunem de fotbalişti de clasă, însă am suferit la capitolul psihologic. Declinul a început după victoria cu Timişoara, când au pornit toate scandalurile", a declarat Manea.

×
Subiecte în articol: redactie