x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga 1 / FC Braşov - Rapid 0-0 (video)

Liga 1 / FC Braşov - Rapid 0-0 (video)

22 Sep 2008   •   00:00

Opinia suporterilor: Răzvan Lucescu este un antrenor mai bun decît Peseiro



Dinu Gheorge: "Rapid e o echipă uşor de bătut, modestă... "

"Trebuia să câştigăm, am avut 3-4 ocazii mari. Poate Zotta arbitra şmechereşte. Arbitrajul a fost bun. Ei nici nu ştiu dacă au avut o ocazie de poartă. Este justificată eliminarea lui Ilyes. Braşovul a pierdut două puncte astăzi... Rapid e o echipă de bătut, modestă. Am stat liniştit tot meciul. L-am văzut pe Paulista... a făcut doi metri în stânga, doi metri în dreapta... Păi Măldărăşanu juca aşa într-un picior. Cu el în teren, rezolvam meciul fără probleme".

Dinu Gheorge: "Situaţia lui Peseiro depinde de cât de supărat este Copos"

"Doar Cesinha mi-a plăcut puţin. Păcat că nu am câştigat, nu am făcut un 0-0 tras de păr, am făcut un meci bun şi puteam să câştigăm. Dacă nu gestionezi prea bine succesele,aşa se întâmplă. S-au bucurat prea repede cei din Giuleşti. Nu este Rapidul la care am lucrat eu. Au scos mult fum la început pentru că s-au investit mulţi bani şi trebuiau justificaţi. Situaţia lui Peseiro depinde de cât de supărat este Copos. Era foarte supărat, era disperat. Cred că îl supără jocul echipei, că George se pricepe. Eu ştiu că pe acte, grupul lui Copos deţine 99% din acţiuni"

Opinia suporterilor: Răzvan Lucescu este un antrenor mai bun decît Peseiro
Din cele aproximativ 5.000 de voturi exprimate în sondajul iniţiat pe site-ul gsp.ro, la ora 16:00 nu mai puţin de 80% dintre suporteri consideră că antrenorul lui FC Braşov este un tehnician mai bun decît cel al Rapidului, portughezul Jose Peseiro.

×
Subiecte în articol: sport