x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga 1 / FC Timisoara - CFR Cluj: 2-1 • VIDEO

Liga 1 / FC Timisoara - CFR Cluj: 2-1 • VIDEO

27 Oct 2008   •   00:00

Au inscris Cisovsky (min.27, 32) respectiv Didy (min. 45)



Uhrin: "Ne-am pregătit mult la fazele fixe şi a meritat"
"Ştiam că am jucători de calitate. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci în ultimele zile, am exersat foarte mult fazele fixe şi se pare că a meritat. Ne-am creat multe situaţii şi cred că puteam să mai înscriem cîteva goluri" a spus Uhrin la conferinţa de presă.

 Chivorchian: "Felicit antrenorii şi jucătorii pentru victorie"
"Mă bucur de victorie, felicit antrenorii şi jucătorii pentru acest lucru. Echipa este la a 9-a partidă fără înfrîngere în campionat, e o continuare a ceea ce se întîmplă la echipă. A fost importantă victoria aceasta, sperăm ca prin astfel de victorii Poli să arate că merită să fie sprijinită, deoarece la club nu e linişte", a spus Chivorchian la Telesport.

Artiom Karamian: "Vrem şi noi în Liga Campionilor"

"Azi am învins o echipă de Liga Campionilor. Normal că ne-am dori şi noi să jucăm acolo, orice jucător îşi doreşte asta. Clujul este o echipă mare, dar astăzi am avut noroc că am cîştigat. Am făcut un meci extraordinar şi sîntem foarte mulţumiţi de acest rezultat. Acum ne aşteaptă o serie foarte grea, dar dacă o să jucăm la fel în continuare, sper să ajungem în Liga Campionilor", a spus Artiom la GSP TV.

×
Subiecte în articol: sport