x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport LIGA 1 - Foc continuu!

LIGA 1 - Foc continuu!

21 Mar 2008   •   00:00
LIGA 1 - Foc continuu!

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, l-a terfelit iarăşi pe directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, numindu-l “manechin cu experienţă în pariuri‘‘.

 

 

Tonul imperativ prin care Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu le-au cerut ieri conducătorilor din fotbalul românesc să pună capăt bălăcărelilor nu l-a impresionat câtuşi de puţin pe patronul Politehnicii Timişoara.

 

 

 

VIRULENT. La numai câteva ore după apelul la calm făcut de preşedintele şi de directorul general al FRF, Marian Iancu a pus din nou tunurile pe “Kaiser‘‘. “Lupescu face totul din răutate, din interes personal împotriva celor din generaţia sa. El nu este decât un manechin cu experienţă în pariuri‘‘, a spus omul cu banii la Poli în cadrul unei emisiuni de la Boom Sport. Continuându-şi tirul la adresa lui Lupescu, Iancu l-a atacat şi pe preşedintele FRF: “Mircea Sandu i-a lăsat libertate de mişcare lui Ionuţ Lupescu, dar acesta nu ştie s-o folosească. Ionuţ Lupescu este un fel de paratrăsnet la tot ceea ce se întâmplă rău. Mircea Sandu are avantajul că este ales, dar noi bănuim că FRF nu mai este echidistantă. Iar Poli este echipa cea mai vizată să fie depunctată, fiindcă eu am pus la îndoială capacitatea managerială a lui Mircea Sandu. El se expune mai puţin acum, când au venit «lupii tineri», dar ne-a dat pe mâna unui neicanimeni, care nu poate învăţa, merge din rău în mai rău‘‘. Iancu a vorbit şi despre un presupus plan al şefilor FRF: “Cei de la FRF încep să-l izoleze pe Dumitru Dragomir şi se vor impune şi la LPF, pentru că şi-au dat seama că grupările mari se vor aşeza la masă şi vor stabili regulile jocului‘‘.

 

marius.mihalcea@jurnalul.ro

 

 

 

Meme şi Petrescu, la Steaua?

 

 

Disputa pe care a avut-o cu finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost alt subiect abordat de Marian Iancu: “Am adversitate faţă de Gigi Becali, pentru că eu nu fac compromisuri. Nu uit şi nu mă pot apropia de o persoană duplicitară. N-am să iert niciodată modul cum s-a gândit el să discute cu mine. Dacă se va mai comporta aşa, s-ar putea să aibă probleme atât el, cât şi familia lui, pentru că se va găsi unul care să-i răspundă la primul impuls‘‘. Iancu nu a scăpat ocazia să vorbească şi despre clubul condus de Gigi Becali: “La vară, în Ghencea vor veni Dan Petrescu şi Mihai Stoica. Primul e cel mai bun antrenor din ţară, iar Meme, deşi nu-i apreciez caracterul, este un conducător excepţional. Cu ei Steaua va fi puternică‘‘.

 

×
Subiecte în articol: sport