x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga 1 / Rapid - Steaua: 0-0 VIDEO

Liga 1 / Rapid - Steaua: 0-0 VIDEO

10 Noi 2008   •   00:00

Tabela de marcaj a stadionului a afişat permanent doar sigla Rapidului, în locul unde trebuia să fie sigla Stelei fiind scris cu litere mari "FC" şi dedesubt, mai mic, "Steaua".



Ogăraru: "S-a atins un nivel de înjurături inimaginabil"
"Azi am avut doua ocazii clare de gol, dar nu am resuit sa castigam. Am pierdut doua puncte. Daca mi-a fost frica de brichete? Nu. Ce am auzit azi pe stadion, nivelul de injuraturi la care s-a ajuns... Este inimaginabil!", a spus Ogararu.

Fanii Stelei au aruncat cu petarde şi torţe spre "oficială"!
După doar trei minute scurse din derby-ul Rapid - Steaua, galeria oaspeţilor s-a dezlănţuit, aruncînd cu petarde şi torţe spre tribuna oficială a stadionului Giuleşti. O parte dintre acestea au ajuns însă în sectorul fanilor rapidişti, cele două părţi contrîndu-se verbal foarte dur în acest debut de joc.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a fost huiduit de suporterii rapidişti, iar acesta a ieşit de la oficială alături de preşedintele rapidist Constantin Toma pentru a-i cere ultimului să calmeze spiritele.

Piţurcă: "E greu să baţi Dinamo şi Rapid după ce faci egal cu Otopeni şi Buzău" 

"Meciul Rapid - Steaua nu a fost tocmai spectaculos, dar trebuie să înţelegem faptul că Stelei i-a fost greu să vină după remize acasă cu Gloria Buzău şi CS Otopeni şi să bată Dinamo şi Rapidul" a spus Piţurcă, după care a adăugat:

"Dinamo a jucat excelent la Timişoara, victoria lor nu poate fi comentată. Trebuie să ţinem totodată cont de faptul că lor le-au lipsit cîţiva titulari importanţi" a declarat Piţurcă la GSP TV.

×
Subiecte în articol: sport