x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga 1 / Steaua - Glorian Buzau: 1-1 • VIDEO

Liga 1 / Steaua - Glorian Buzau: 1-1 • VIDEO

27 Oct 2008   •   00:00

Au inscris Nicolita (min. 49) respectiv Vlaciu (min.58)



Lăcătuş: "Mă doare foarte mult egalul cu Buzău"
"A fost un meci slab din partea Stelei. Mă aştepta la o victorie uşoară, la cîteva goluri diferenţă, mai ales că buzoienii erau pe ultimul loc şi nu luaseră decît un punct. Să ştiţi că mă doare foarte mult acest egal".

"Sper ca echipa să se trezească după venirea unui nou antrenor şi îi urez lui Dorinel Munteanu mult noroc. Sper să reziste cît mai mult la echipă".

"Am plecat din Ghencea din cauza atmosferei care se crease în jurul echipei.  Nu ştiam că Becali a plecat de la stadion în meciul cu Lyon, dar îl înţeleg. A fost un meci nebun şi rezultatul nu a fost acela pe care îl dorea el" a declarat Lacatus la Fanatik Show, pe Telesport.

Olăroiu: "Aceiaşi jucători au făcut meciuri bune cu Fiorentina şi Bayern, psihicul este problema"

"Mi s-a părut foarte debusolată Steaua în meciul cu Gloria. A contat poate şi plecarea lui Lăcătuş în evolutia echipei. El ar fi trebuit să rămână la Steaua, doar cunoaşte foarte bine jucătorii şi pregătirea pe care a făcut-o în vară cu aceştia. Fotbaliştii Stelei n-au fost încurajaţi astăzi deloc, eu n-am văzut atmosfera pe care o ştiam în Ghencea. Totuşi, m-a surprins faptul că Steaua n-a avut nici un atacant veritabil titular!

Acum, la Steaua este o problemă de moral în lot, este o problemă psihologică. Problema de valoare nu se pune pe primul plan, pentru că aceiaşi fotbalişti au jucat bine cu Fiorentina sau Bayern Munchen. Pe mine nu m-au convins astăzi jucătorii, dar într-un asemenea meci trebuie să baţi indiferent cine intră pe teren" a spus Olăroiu la Recursul Etapei.

Lovin: "Nu ştim ce ni se întâmplă, sper să ne revenim cu Dinamo"
"Nici noi nu stim ce ni se intampla. Dumnezeu nu a fost de partea noastra nici de data asta. E bine ca in fotbal avem posibilitatea sa ne luam revansa si sper sa o facem cu Dinamo.

Stiu mai bine decat toti ca ne indepartam de primul loc. Demisia lui Marius Lacatus nu ne-a picat asa bine. Noi ne intelgeam bine cu el si ne-a afectat mult plecarea lui", a spus Florin Lovin.

Zapata: "Rezultatul e dureros, ne-a afectat plecarea lui Lăcătuş"
"Rezultatul este dureros. Aveam încredere foarte mare în noi. Cred că unul din principalele motive pentru care nu am reuşit decât un egal este faptul că ne-a afectat plecarea lui Lăcătuş.

Cu Dinamo vom avea şi mai mult de muncă şi sper să ne revanşăm în faţa suporterilor", a declarat Robinson Zapata,

×
Subiecte în articol: sport