x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - AC Milan a pregatit tortul

Liga Campionilor - AC Milan a pregatit tortul

27 Apr 2005   •   00:00

La doi ani dupa ce a castigat ultima data trofeul, AC Milan este foarte aproape de a juca din nou in finala Ligii Campionilor.

PROTAGONISTI. Sevcenko (in spate) si Tomasson au dus Milanul mai aproape de finala
Echipa lui Ancelotti a invins marti seara cu 2-0 pe PSV Eindhoven, in prima mansa a semifinalelor, golurile campioanei Italiei fiind semnate de Sevcenko (42) si Tomasson (90). Returul e programat saptamana viitoare in Olanda, insa elevii lui Guus Hiddink au sanse minime de a schimba soarta calificarii.

SUSPANS. Presa italiana recunoaste ca rezultatul nu reflecta pe deplin realitatea din teren, tinand cont de evolutia olandezilor in partea a doua a meciului, cand acestia au pus deseori in pericol poarta lui Dida. "Un Sevcenko stelar, un Stam monstruos si un Tomasson veninos au fost protagonistii unui rezultat de 2-0, care reprezinta un lux pentru echipa lui Ancelotti, pentru ca in realitate Milan a suferit foarte mult. Cea de-a opta victorie consecutiva pe teren propriu in cupele europene a venit dupa un meci urmarit cu sufletul la gura, in care PSV s-a apropiat de prea multe ori de gol", scrie cotidianul La Nazione.

OPINII. Antrenorul Carlo Ancelotti crede ca "tortul a fost facut, lipseste doar cireasa". "Este un rezultat bun, cu conditia sa nu ne consideram deja calificati. PSV e in stare de multe", spune tehnicianul "rossonerilor". Insa, Guus Hiddink a precizat ca este frustrant sa ai sase ocazii de gol in fata uneia dintre cele mai bune echipe din lume si sa nu fructifici nici una. (Delia Gomescu)

×
Subiecte în articol: sport