x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Barca si Juve, reginele noptii

Liga Campionilor - Barca si Juve, reginele noptii

de Mihai Igirosanu    |    08 Mar 2006   •   00:00
Liga Campionilor - Barca si Juve, reginele noptii

Barcelona a castigat aseara duelul gigantilor. Trupa lui Frank Rijkaard a spulberat cu un cinic 1-0 visele soldateilor taciturnului Mourinho. Pe Delle Alpi, Werder Bremen a fost la doar trei minute sa opreasca drumul campioanei Italiei, care s-a salvat in urma unui final nebun.

EXECUTIE. Pentru a definitiva opera construita superb chiar la Londra, catalanii au abandonat pentru primele 70 de minute spectacolul familiar. Ronaldinho, Deco sau Eto’o au facut presing, s-au retras umili in propria jumatate, demonstrand ca au si calitati nebanuite de salahori. Satul parca de neputinta trupei lui Mourinho, Ronaldinho a zvacnit nimicitor pe final, aducand o victorie logica dupa raportul de forte al dublei manse. Finalul a fost doar o agonie pentru Chelsea, care a egalat dintr-un penalti facut cadou de Markus Merk.

DRAMATISM. Meciul serii a avut loc la Torino. Dupa reusita rapida a lui Micoud, Werder Bremen a controlat mai bine de o ora disputa cu Juventus. Nemtii au cedat pe final, cand Trezeguet si Emerson au adus scorul la 2-1 si o calificare dramatica. Adrian Mutu a fost rezerva, intrand in minutul 57, in locul lui Camoranesi.

OPTIMI - ASEARA
  • BARCELONA - Chelsea 1-1 (in tur 2-1)
    Ronaldinho (’77)/ Lampard (’90+2)
  • JUVENTUS - Werder Bremen 2-1 (2-3)
    Trezeguet (’65), Emerson (’88)/ Micoud (’13)
  • VILLARREAL - Glasgow Rangers 1-1 (2-2)
    Arruabarrena (’49)/ Lovenkrands (’12)

    * Meciul Inter Milano - Ajax Amsterdam (2-2 in tur) va avea loc la data de 14 martie
  • ×
    Subiecte în articol: sport