x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor: Calificare dramatică

Liga Campionilor: Calificare dramatică

de Delia Gomoescu    |    11 Mar 2010   •   00:00
Liga Campionilor: Calificare dramatică
Sursa foto: /Reuters

Bayern München a pierdut, 2-3, la Florenţa, dar merge mai departe în sferturi. De cu totul altă manieră s-a calificat Arsenal: 5-0 cu Porto.

Fiorentina a ieşit cu fruntea sus. Învinsă în tur, 1-2 la München, echipa lui Adi Mutu a câştigat cu 3-2 pe "Artemio Franchi", însă în sferturi va merge Bayern, graţie golurilor mai multe marcate în deplasare. Antrenorul Cesare Prandelli e convins că dubla cu bavarezii a fost decisă de punctul marcat de Klose din ofsaid în meciul tur.

"Când echipa mea este completă, fără accidentaţi, poate face lucruri extraordinare. Din opt meciuri jucate în Liga Campionilor, am câştigat şase. Am jucat frumos, cu mult curaj, şi am fost eliminaţi din cauza golului marcat de Klose în meciul tur", a spus Prandelli. De partea cealaltă, olandezul Van Gaal este extrem de mulţumit: "Am făcut multe greşeli personale în defensivă, dar ne-am salvat pentru că am continuat să credem în calificare". În celălalt meci al serii, Arsenal a spulberat cu 5-0 pe FC Porto, după ce lusitanii câştigaseră cu 2-1 în tur.

OPTIMI
Marţi
Fiorentina - BAYERN MÜNCHEN 3-2(în tur 1-2)
Vargas '28, Jovetic '54, '64 / Van Bommel '60, Robben '65
ARSENAL - FC Porto 5-0 (în tur 1-2)
Bendtner '10, '25, '90-pen., Nasri '63, Eboue '66

Miercuri
Manchester United - AC Milan în tur 3-2
Arbitru: Massimo Busacca (Elveţia)
Real Madrid - Olympique Lyon în tur 0-1
Arbitru: Nicola Rizzoli (Italia)

Echipele scrise cu majuscule s-au calificat în sferturi. Celelalte patru meciuri din manşa secundă a optimilor se vor disputa la 16 şi 17 martie.

×
Subiecte în articol: sport