x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor / Debut fericit pentru Radu Voina

Liga Campionilor / Debut fericit pentru Radu Voina

de Ovidiu Ciutescu    |    16 Feb 2009   •   00:00
Liga Campionilor / Debut fericit pentru Radu Voina

Prima victorie obţinută de Oltchim în Grupa II Principală a Ligii Campionilor la handbal feminin a însemnat şi debutul lui Radu Voina pe banca tehnică a unei echipe de handbal feminin la nivel de club. La finele jocului, câştigat în faţa Krim Ljubliana, Radu Voina a spus că va încerca să obţină rezlutate mai bune decât Ivica Rimanic. Croatul a fost demis săptămâna trecută datorită înfrângerilor suferite în faţa Buducnost şi Rulmentul.



Radu Voina, care este şi selecţioner al naţionalei feminine, spune că nu are merite deosebite în obţinerea victoriei cu 36-30 în faţa formaţiei slovene Krim Mercator Ljubljana, duminică seara: "În scurtul timp pe care l-am petrecut cu fetele nu am reuşit să conduc decât un antrenament, deci nu îmi pot fi acordate mari merite la această victorie. A existat schimbarea care era nevoie la nivelul băncii şi astfel fetele au evoluat mai bine. Sper să ajut Oltchimul să se califice în semifinale", a mai spus Voina. Şi Narcisa Lecuşanu, a afirmat că "deşi aveam un moral slab înaintea partidei cu Krim, am reuşit să învingem. Am şi greşit, este normal, însă, la final noi am obţinut două puncte. Ne pare rău pentru înfrângerea de la Braşov, însă, fiecare avem momente mai bune sau mai slabe, doar suntem oameni".


E greu împotriva Oltchimului

Aflată la a doua înfrângere în această etapă a competiţiei, după cea suferită pe teren propriu în faţa Gyor, Marta Bon, antrenoarea echipei slovene de handbal feminin Krim Mercator Ljubljana, nu a vrut să faşă o comparaţie între Oltchim şi Gyor - pretendele şefiei acestei grupe. Bon s-a mărginit să spună că e foarte greu să joci împotriva formaţiei Oltchim Rm. Vâlcea: "Felicit echipa Oltchimului pentru jocul prestat. În prima repriză am avut o evoluţie mai slabă, am încercat să recuperăm diferenţa de goluri pe parcurs, dar a fost imposibil. Este foarte greu să joci împotriva Oltchimului, în faţa unui public care pune presiune pe adversari constant".

×
Subiecte în articol: sport