x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Drama lui Werder la Torino

Liga Campionilor - Drama lui Werder la Torino

de Delia Gomoescu    |    09 Mar 2006   •   00:00
Liga Campionilor - Drama lui Werder la Torino

Barcelona, Juventus si Villarreal au fost, marti seara, primele trei echipe care si-au asigurat locul in sferturile de finala ale competitiei. Invingatori cu 2-1 la Londra, catalanii au remizat, 1-1, pe Camp Nou, luandu-si revansa in fata lui Chelsea pentru eliminarea din sezonul trecut.

LA REZULTAT. Cotidianul Marca crede ca Barcelona se indreapta cu pasi siguri spre castigarea trofeului. "Chelsea a remizat, dupa un penalty nedrept, acordat in minutele de prelungire. Doar atat a reusit Mourinho. Un gol trist si ilegal", scrie Marca. La randul sau, El Mundo Deportivo subliniaza ca Frank Rijkaard i-a demonstrat lui Jose Mourinho ca si el stie sa joace la rezultat: "Se poate spune ca Barcelona a invins Chelsea chiar cu armele englezilor". In schimb, AS scrie: "Abramovici incepe sa inteleaga ca nici cu toti banii din lume nu poate cumpara Liga Campionilor. Din tribunele Stadionului Camp Nou, magnatul rus a asistat la a doua eliminare consecutiva a echipei sale din lupta pentru suprematia continentala".

DESTIN. Drama serii de marti s-a consumat insa la Torino, unde Werder Bremen a pierdut calificarea in fata lui Juventus, in ultimele doua minute. "Bianconerii" au invins cu 2-1, golul victoriei fiind marcat de Emerson, dupa o gafa a portarului Tim Wiese. "Este incredibil: opresti toate mingile si, in final, comiti o greseala de incepator. Genul de greseala care ti se intampla o singura data in viata de portar", a spus dezamagit Wiese. In partida de pe "Delle Alpi", Adrian Mutu a intrat pe teren in minutul 57, in locul lui Camoranesi.

OPTIMI - REZULTATE MARTI
  • BARCELONA - Chelsea 1-1 (n tur 2-1)
    Ronaldinho (’77)/ Lampard (’90+2 - pen.)

  • JUVENTUS - Werder Bremen 2-1 (2-3)
    Trezeguet (’65), Emerson (’88)/ Micoud (’13)
  • VILLARREAL - Glasgow Rangers 1-1 (2-2)
    Arruabarrena (’49)/ Lovenkrands (’12)

  • Meciul Inter Milano - Ajax Amsterdam (2-2 n tur) va avea loc la data de 14 martie
  • ×
    Subiecte în articol: sport