x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Finala de vis la Paris

Liga Campionilor - Finala de vis la Paris

de Delia Gomoescu    |    17 Mai 2006   •   00:00

Barcelona si Arsenal isi disputa azi cel mai important trofeu european. Confruntarea de la Paris va incepe la ora 21:45 si va fi transmisa in direct de Pro TV.

OBIECTIV. Capitanii celor doua finaliste, Thierry Henry (stanga) si Carles Puyol, tintesc cel mai ravnit trofeu pentru echipele de club din Europa

Barcelona si Arsenal isi disputa azi cel mai important trofeu european. Confruntarea de la Paris va incepe la ora 21:45 si va fi transmisa in direct de Pro TV.

Se vor intalni doua echipe neinvinse in acest sezon de Liga Campionilor. In cele 12 partide disputate pana acum, Barcelona si Arsenal au inregistrat cate opt victorii si patru remize. Mai mult, "tunarii" n-au primit gol in Europa din 27 septembrie 2005. Seria de zece meciuri totalizand 919 minute cu poarta neatinsa reprezinta un record al Ligii. In schimb, tehnicianul catalanilor, Frank Rijkaard, poate intra in clubul exclusiv al celor care au castigat trofeul atat ca jucator, cat si ca antrenor, din care mai fac parte doar Munoz, Trapattoni, Cruyff si Ancelotti. Arsenal a eliminat doua echipe spaniole, Real Madrid si Villarreal, iar Barcelona a trecut si ea de o formatie britanica, Chelsea.

INCERTI
Argentinianul Messi, accidentat in urma cu doua luni, a facut deplasarea la Paris si ar putea fi rezerva. De partea cealalta, Arsene Wenger i-a recuperat pe Senderos si Flamini, ambii cu probleme medicale. Suporterii Barcelonei vor putea urmari finala pe un ecran gigant, de 70 de metri patrati, instalat pe "Miniestadi", terenul echipelor B si C ale clubului catalan.

×
Subiecte în articol: sport