x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Fotbal in namol

Liga Campionilor - Fotbal in namol

de Delia Gomoescu    |    24 Feb 2006   •   00:00
Liga Campionilor - Fotbal in namol

Barcelona a facut un pas imens spre calificarea in sferturi dupa ce a invins cu 2-1 pe Chelsea, pe un Stamford Bridge scufundat in noroi.

Jose Mourinho n-a reusit sa incurce socotelile Barcelonei, ba chiar a iesit pagubit. A pierdut primul meci pe Stamford Bridge de cand i-a preluat pe londonezi si, mai rau, e aproape de ratarea calificarii in sferturi.

TRISOR. Portughezul nu inceteaza insa sa surprinda. Dupa ce a incercat sa-i incurce pe catalani cu un gazon aproape impracticabil, tot el l-a facut trisor pe Lionel Messi pentru ca a provocat, in minutul 37, eliminarea lui Del Horno. "Cum se spune la a trisa in catalana? Barcelona este un oras cultural, cu multe teatre importante, iar acest baiat a invatat foarte bine sa joace teatru", crede Mourinho, care a adaugat in mod ironic ca se gandeste sa mearga cu rezervele la returul de pe Camp Nou, daca tot nu are nici o sansa. La randul sau, Frank Rijkaard a apreciat ca nu eliminarea lui Del Horno, ci golul lui Chelsea i-a ajutat cel mai mult pe elevii sai. "Am vazut o schimbare de mentalitate la jucatorii mei dupa acel gol", a spus olandezul. Rijkaard a adaugat ca partida de miercuri a fost una speciala: "A fost un meci tratat cu multa tensiune de mass-media. Ne-am creat ocazii si am invins, desi nu a fost cel mai bun joc al nostru. Terenul si Chelsea nu ne-au lasat sa jucam bine".

NEBUNIE
Intr-o alta partida de miercuri seara, Werder Bremen a invins cu 3-2 pe Juventus, cu toate ca in minutul 82 torinezii conduceau cu 2-1. Antrenorul nemtilor, Thomas Schaaf, a declarat ca meciul a fost "complet nebun si superb": "La inceput am condus, iar apoi am fost condusi, pentru ca in cele din urma sa invingem, desi totul parea pierdut", a spus Schaaf. "Nebuna Juve: in patru minute a daruit echipei Werder speranta", a titrat Il Giornale. In schimb, Bild scrie: "Victorie nebuneasca in ultima secunda. Werder Bremen a aratat cum pot fi invinsi italienii". Desi a facut deplasarea in Germania, Adrian Mutu nu a fost nici macar rezerva in partida cu nemtii.

LIGA CAMPIONILOR - OPTIMI
Rezultate marti
  • BAYERN MÜNCHEN - AC MILAN 1-1
    Ballack (’23)/ Sevcenko (’57 - penalty)
  • BENFICA LISABONA - LIVERPOOL 1-0
    Luisao (’84)
  • PSV EINDHOVEN - OLYMPIQUE LYON 0-1
    Juninho (’65)
  • REAL MADRID - ARSENAL LONDRA 0-1
    Henry (’47)
  • Rezultate miercuri
  • WERDER BREMEN - JUVENTUS 3-2
    Schutz ’39, Borowski ’87, Micoud ’90 / Nedved ’73, Trezeguet ’82
  • AJAX AMSTERDAM - INTER MILANO 2-2
    Huntelaar ’15, Rosales ’20 / Stankovici ’49, Cruz ’86
  • CHELSEA - BARCELONA 1-2
    Motta ’59 - autogol / Terry ’72 - autogol, Eto’o ’80
  • GLASGOW RANGERS - VILLARREAL 2-2
    Lovenkrands ’22, Pena ’82 - autogol / Riquelme ’8 - penalty, Forlan ’35
  • ×
    Subiecte în articol: sport