x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport LIGA CAMPIONILOR - GHENCEA / Suporterii stelişti au dat năvală la casele de bilete

LIGA CAMPIONILOR - GHENCEA / Suporterii stelişti au dat năvală la casele de bilete

21 Aug 2008   •   00:00
LIGA CAMPIONILOR - GHENCEA / Suporterii stelişti au dat năvală la casele de bilete

13:15 • Peste 1.000 de suporteri au fost prezenţi, în această după-amiază, la deschiderea caselor de bilete ale stadionului Steaua, pentru a-şi achiziţiona tichete pentru meciul cu Galatasaray Istanbul, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Peste 1.000 de suporteri au fost prezenţi, în această după-amiază, la deschiderea caselor de bilete ale stadionului Steaua, pentru a-şi achiziţiona tichete pentru meciul cu Galatasaray Istanbul, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

AGLOMERAŢIE. Organizatorii au pregătit un cordon de forţe de ordine, format din jandarmi şi angajaţi ai unei firme de pază, care lăsau să se aşeze la cozi doar cîte aproximativ 60 de persoane, pentru a preîntîmpina îmbulzeala. Pe măsură ce aceştia cumpărau bilete, erau lăsaţi şi alţi suporteri să vină la case. Din cauza căldurii şi a aglomeraţiei, unui tînăr i s-a făcut rău şi a leşinat. O ambulanţă a sosit la stadion, fanul a primit îngrijiri medicale, apoi s-a aşezat la rînd. După ce şi-a luat bilet, suportrul stelist a mers din nou la medicii de pe ambulanţă, pentru un nou control medical. FC Steaua a vîndut, de luni pînă miercuri inclusiv, 11.500 de bilete pentru meciul cu Galatasaray Istanbul. În primele trei zile, au fost vîndute bilete doar pentru abonaţi, care au avut rezervare şi reducere.
De azi, cele aproximativ 11.500 de bilete rămase au fost puse în vînzare la liber. Cel mai probabil, meciul cu Galatasaray se va disputa cu casa închisă, FC Steaua urmînd să obţină din încasări aproximativ 500.000 de euro. Un bilet la meciul Steaua - Galatasaray Istanbul, care va avea loc miercuri, de la ora 20.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, costă între 25 şi 500 de lei.

La Istanbul, Steaua şi Galatasaray au terminat la egalitate, scor 2-2.

×
Subiecte în articol: sport bilete