x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Juventus a fost rapusa la Londra

Liga Campionilor - Juventus a fost rapusa la Londra

de Delia Gomoescu    |    29 Mar 2006   •   00:00

Cu Adrian Mutu titular timp de 72 de minute, campioana Italiei, Juventus Torino, a cedat fara drept de apel in fata revelatiei acestei editii, Arsenal Londra.
Golurile succesului englezilor au fost reusite de pustiul de 18 ani din Tara Bascilor, Fabregas (’41) si marea vedeta a "tunarilor", francezul Thierry Henry (’69). In minutul 72, dupa o evolutie foarte slaba, la fel cum a fost cea a intregii echipe torineze, Mutu a fost schimbat de Fabio Capello cu fundasul Chellini. Pe final, italienii si-au pierdut cumpatul, Camoranesi (’87) si Zebina (’89) fiind eliminati. Pe Estadion Da Luz din Lisabona, Benfica si Barcelona s-au anulat reciproc, confruntarea incheindu-se cu scorul de 0-0.

SFERTURI - asearA
  • Arsenal Londra - Juventus 2-0
    Fabregas (’41), Henry (’69)
  • Benfica Lisabona - Barcelona 0-0
  • Lyon vrea sa cucereasca Europa


    Liga Campionilor continua azi cu celelalte doua partide din sferturi: Lyon - AC Milan si Inter - Villarreal. Desi domina de ani de zile Ligue 1, formatia franceza n-a reusit niciodata sa se impuna in Europa.

    Chiar daca presedintele Jean Michel Aulas viseaza ca de aceasta data echipa sa va ajunge macar in semifinale, antrenorul Gerard Houllier stie ca lucrurile nu sunt deloc simple. "Suntem constienti ca infruntam una dintre cele mai mari echipe din Europa. Nu ne consideram outsideri, dar pot sa spun ca ne vom juca sansa", este de parere tehnicianul, care trebuie sa se descurce fara cel mai bun jucator al sau, brazilianul Juninho (suspendat). Carlo Ancelotti nu-l va avea la dispozitie pe Jaap Stam, accidentat, asa ca il va trimite pe teren pe ve-teranul Costacurta, care va implini 40 de ani luna viitoare.

    SFERTURI
    Azi, ora 21:45
  • Inter Milano - Villarreal
    Arbitru: Alain Sars (Franta)
  • Lyon - AC Milan (Pro TV)
    Arbitru: Konrad Plautz (Austria)
  • ×
    Subiecte în articol: sport