x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Nebunie in noroi

Liga Campionilor - Nebunie in noroi

de Delia Gomoescu    |    23 Feb 2006   •   00:00
Liga Campionilor - Nebunie in noroi

Meci de Liga Campionilor disputat pe un gazon de divizia a treia. Autor moral: Jose Mourinho. Tehnicianul lui Chelsea si-a aratat inca o data aroganta si inclinatia catre distrugere, ordonand irigarea suprafetei de joc de pe Stamford Bridge, desi afara ploua torential. Totul in incercarea de a pune bete in roate Barcelonei.

GRESEALA. Tactica portughezului s-a dovedit insa paguboasa. Pana la urma, Mourinho a pierdut primul meci pe teren propriu de cand a preluat gruparea londoneza. Cu toate ca a condus cu 1-0. E adevarat ca englezii au jucat in inferioritate mai bine de o repriza, dupa ce Del Horno a fost eliminat in minutul 37, in urma unei intrari dure la Messi. Dar doua autogoluri si o sclipire a lui Eto’o (foto) au rezolvat meciul. Mai intai Motta a deviat balonul in propria poarta, apoi a fost randul lui Terry sa faca acelasi lucru. Insa cel care a decis partida a fost camerunezul.

ESEC. Intr-o alta intalnire desfasurata aseara, Juventus a pierdut la Bremen, 2-3 cu Werder. Torinezii pastreaza insa prima sansa in returul de pe Delle Alpi. Convocat initial de Fabio Capello, Adrian Mutu nu a fost nici macar rezerva. (Delia Gomoescu)

LIGA CAMPIONILOR - OPTIMI
Rezultate de aseara
  • Werder Bremen - Juventus 3-2
    Schutz ’39, Borowski ’87, Micoud ’90 / Nedved ’73, Trezeguet ’82
  • Ajax Amsterdam - Inter Milano 2-2
    Huntelaar ’15, Rosales ’20 / Stankovici ’49, Cruz ’86
  • Chelsea - Barcelona 1-2
    Motta ’59 - autogol / Terry ’72 - autogol, Eto’o ’80
  • Glasgow Rangers - Villarreal 2-2
    Lovenkrands ’22, Pena ’82 - autogol / Riquelme ’8 - penalty, Forlan ’35
  • ×
    Subiecte în articol: sport