x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Primele semifinaliste

Liga Campionilor - Primele semifinaliste

de Delia Gomoescu    |    06 Apr 2006   •   00:00
Liga Campionilor - Primele semifinaliste

AC Milan si Villarreal sunt primele doua semifinaliste ale Ligii Campionilor. Italienii au trecut cu 3-1 de Lyon in ultimele minute ale intalnirii.
Dupa 0-0 in tur, Inzaghi (foto) a deschis scorul pe San Siro in minutul 25, dar imediat Diarra a egalat (’31). Tot Inzaghi a fost insa salvatorul "rossonerilor", el marcand in minutul 88 golul calificarii. Astfel, reusita lui Sevcenko din ultimele secunde n-a mai contat decat pentru atacantul ucrainean care a totalizat pana acum 56 de goluri in competitiile europene si se apropie de recordul detinut de Gerd Muller. "A fost o calificare dificila. Nu avem mereu noroc, dar conteaza ca ne putem baza pe jucatori decisivi cum este Inzaghi, un fotbalist mare, experimentat, care gaseste solutii in momente grele", a spus antrenorul Carlo Ancelotti.

PERFORMANTA. In celalalt meci al serii, Villarreal a invins cu 1-0 pe Inter si merge mai departe datorita golului marcat in deplasare. In tur, italienii castigasera cu 2-1. Marti, pe "El Madrigal", golul decisiv a fost marcat de Arruabarrena in minutul 58. "Nu e un vis, nici un miracol, ci rodul muncii noastre", a spus Manuel Pellegrini, antrenorul "submarinului". Villarreal a izbutit sa ajunga in semifinale la prima sa participare in Liga Campionilor.

×
Subiecte în articol: sport