x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - "Tunarii", favoriţi

Liga Campionilor - "Tunarii", favoriţi

de Ionut Paduraru    |    23 Oct 2007   •   00:00
Liga Campionilor - "Tunarii", favoriţi

Arsenal poate să işi asigure in mare parte calificarea in faza următoare a competiţiei incă din această seară, in cazul unei victorii, pe teren propriu, in faţa Slaviei Praga.

Arsenal poate să işi asigure in mare parte calificarea in faza următoare a competiţiei incă din această seară, in cazul unei victorii, pe teren propriu, in faţa Slaviei Praga.

Un succes al "tunarilor" ar fi favorabil şi Stelei, in caz contrar Slavia distanţăndu-se faţă de "roş-albaştri" in clasamentul Grupei H. Misiunea echipei lui Arsene Wenger ar putea fi uşurată şi de absenţele din tabăra cehilor, nu mai puţin de cinci jucători, Svento, Janda, Smicer, Brabec şi Latka, neputănd fi folosiţi in această seară. De partea cealaltă va lipsi Van Persie, dar Wenger crede că echipa sa a ajuns la maturitatea necesară pentru a suplini orice absenţă. "Ne putem adapta la orice şi suntem mai puternici pe zi ce trece. Am mare incredere in această echipă. Dacă ne vom menţine această atitudine, putem ajunge departe", a declarat tehnicianul francez.

ANIVERSARE. Managerul lui Arsenal a implinit ieri 58 de ani, pe care i-a sărbătorit in faţă televizorului, urmărind un meci de fotbal. "Nu m-am priceput niciodată la sărbătorirea zilelor de naştere. In acest an voi fi acasă, totul va fi normal. Voi lua cina şi apoi voi urmări meciul Newcastle - Tottenham. Va fi o seară liniştită şi doar voi pregăti partida noastră cu Slavia Praga. Singurul lucru pe care echipa mi-l poate dărui de ziua mea este să joace in meciul cu Slavia mai bine decăt a făcut-o in campionat cu Bolton", declara Wenger duminică.

ROMĂNI. Cristi Chivu este anunţat titular la Inter Milano pentru partida din această seară cu ŢSKA Moscova, din etapa a treia a grupei G. Tot din primul minut va juca şi Tiberiu Ghioane pentru Dinamo Kiev, in meciul de pe teren propriu cu Manchester United, din grupa F. In schimb, Ciprian Marica este accidentat şi nu face parte din lotul lui VfB Stuttgart.

×
Subiecte în articol: sport