x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor: Umilinţă britanică pe Olimpico

Liga Campionilor: Umilinţă britanică pe Olimpico

06 Noi 2008   •   00:00

Învinsă pe teren propriu de Bordeaux, CFR Cluj nu a fost ajutată, indirect, nici de Chelsea, la Roma. Trupa lui Luiz Felipe Scolari a fost călcată în picioare de o echipă italiană aflată până marţi seară în moarte clinică.

Antrenorul lui Chelsea, Luiz Felipe Scolari, a acuzat greşelile individuale ale jucătorilor săi: “Am dominat începutul întâlnirii, dar golul lui Panucci ne-a tăiat elanul de până atunci. După ce a deschis scorul, Roma a controlat partida şi a fost foarte periculoasă pe contraatac. Totuşi, nu sunt foarte îngrijorat pentru că mai avem nevoie de trei puncte pentru a ne califica în optimi”, a declarat tehnicianul brazilian. De cealaltă parte, antrenorul Romei, Luciano Spalletti, şi-a exprimat fericirea: “Mijlocaşii noştri au făcut un travaliu impresionant, graţie căruia Totti şi Vucinici au avut spaţii mai mari de care au profitat. A contat foarte mult faptul că în toată această perioadă dificilă am rămas cu toţii uniţi”.

LUCE, ÎN DRUM SPRE FENER
Înfrânt la Lisabona şi rămas doar cu speranţa luptei cu FC Basel pentru locul 3 al grupei, care ar duce în Cupa UEFA pe Şahtior, Mircea Lucescu era foarte dezamăgit: “Sporting este mai experimentată, ar trebui să învăţăm de la ei, mai ales de la Derlei şi Liedson. Acum trebuie să câştigăm acasă cu Basel, ca să ajungem în Cupa UEFA. Sper că vom putea să evităm repetarea aceloraşi greşeli”. Internaţionalul român Răzvan Raţ şi-a exprimat şi el dezamăgirea pe site-ul său personal: “Ne-a mai rămas locul 3, pentru Cupa UEFA, şi avem nevoie de o victorie cu Basel. Ar fi păcat să ratăm calificarea în Cupa UEFA. Trebuie să ne adunăm după această înfrângere dureroasă!”. Altfel, presa turcă de ieri a scris că tehnicianul român s-a decis deja să plece din decembrie la Fenerbahce Istanbul. “Lucescu este tot mai aproape de Fener, după ce echipa sa, Şahtior Doneţk, ocupă locul 3 în Grupa C, în timp ce formaţia pregătită de Aragones este pe ultimul loc”, scrie cotidianul Sabah.

×
Subiecte în articol: sport