x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga / FC Timisoara - Dinamo: 0-3

Liga / FC Timisoara - Dinamo: 0-3

09 Noi 2008   •   00:00

Rednic: "Am avut o seară perfectă! Victoria e pe deplin meritată!"



"Am avut meciuri bune tot sezonul, nu numai acum. Astăzi a fost un meci special. Trebuie să îmi felicit jucătorii pentru cum au jucat. În prima repriză am avut unele probleme dar am avut noroc pentru că am marcat. Nu pot să cred că am avut doi eliminaţi, dar ne descurcăm şi fără ei.

Mă bucur pentru că elevii mei au profitat de fiecare şansă. Am cerut răbdare şi încredere din partea conducerii. Merităm să fim pe primul loc. M-a durut cînd toţi au spus despre jucătorii mei că sunt  de umplutură. Au arătat azi de ce sunt în stare".

"Si celelalte meciuri au fost bune, dar azi a fost unul mai special. Imi felicit jucatorii, au jucat foarte bine cu o echipa buna, care in prima repriza ne-a pus probleme. Puteam sa mai marcam, dar a fost un meci perfect. Ne descurcam chiar daca avem jucatori cu probleme, avem un lot bun si de-aia suntem pe 1. Nu ai cum sa faci si spectacol si rezultate cu problemele avute, acum se vede ca deja echipa leaga jocul, incep sa apara relatiile de joc. Cred ca si fanii au fost multumiti. Nu stiu daca sefii sunt multumiti, important e ca sunt multumit eu", a declarat Rednic la GSPTV.


Nicolae Badea: "Scorul este totuşi unul mic faţă de realitatea din teren"
"Am făcut unul din jocurile bune ale echipei. Dinamo a abordat jocul într-o formulă ofensivă şi a reuşit să ţină departe de poartă echipa Timişoarei, la care s-a adăugat o mişcare a tuturor jucătorilor în spaţii bine determinate. Nu este nivelul de calitate pe care îl aşteaptă suporterii, dar important este că Dinamo îşi poate îmbunătăţi jocul. Chiar dacă Timişoara a avut două ocazii, scorul este totuşi unul mic faţă de realitatea din teren. Rednic a reuşit să găsească o formulă de joc foarte bună în condiţiile în care am avut 5-6 jucători accidentaţi", a spus Badea.


Dănciulescu: "Am fost mai buni la toate capitolele"

"Am făcut o partidă bună şi am cîştigat pe merit. Mă bucur pentru prestaţia colegilor mei. Dedic golul soţiei mele pentru că este ziua ei, dar şi lui Bratu şi Pulhac.

Am fost mai buni la toate capitolele. Ştiam că aici ne aşteaptă un meci greu, un public ostil şi am fost motivaţi. Important e că rămînem pe primul loc în clasament. Acum nu ne gîndim decît la meciul cu Unirea Urziceni.

Sper din tot sufletul să le dea punctele înapoi celor din Timişoara pentru că este munca lor. Noi suntem liderul şi am demonstrat-o. Ne aşteaptă meciuri grele de acum înainte", a declarat Dănciulescu la GSPTV.


Torje: "S-a văzut valoarea noastră"
"A fost un meci foarte greu, dar s-a văzut valoarea noastră. E un cadou extraordinar de ziua mea onomastică, mai ales că toată lumea ne contestă.

M-a durut că galeria lui Poli m-a înjurat, am încercat să-mi văd de joc, iar acest lucru cred că m-a înrăit şi m-a făcut să dau ce am mai bun din mine", a declarat  Torje la GSPTV.


Iancu: "Trebuie să recunoaştem supremaţia adversarului"
"Ambii apărători ai Timişoarei au pierdut pregătirea de vară, iar faptul că au marcat trei autogoluri în două meciuri consecutive e consecinţă a acestui fapt. Ne-au turnat plumb în picioare. Am ratat şi foarte mult, dar asta este, toate au fost împotriva noastră azi.

Trebuie să recunoaştem supremaţia adversarului. Mă bucur pentru reacţia publicului, de asta e frumos fotbalul", a spus Iancu la Fanatik Show, pe Telesport.


Chivorchian: "Am dezamăgit azi. Va trebui să ne reorganizăm în iarnă"
"Ne-am dorit să avem un parcurs bun în continuare, dar din păcate am dezamăgit azi. Felicit Dinamo pentru victorie. Poate dacă am fi înscris mai repede, alta ar fi fost soarta jocului, dar, per ansamblu, ei au fost mai buni ca noi.

Avem cîteva semne de întrebare în legătură cu cîţiva fotbalişti, dar la iarnă va trebui să ne reorganizăm", a spus Chivorchian la GSPTV.

×
Subiecte în articol: sport