x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lobonţ vrea să rămână la AS Roma

Lobonţ vrea să rămână la AS Roma

24 Mai 2010   •   00:00

Într-un interviu acordat cotidianului Corriere dello Sport, portarul Bogdan Lobonţ, care a fost împrumutat în sezonul trecut de Dinamo la AS Roma, a declarat că şi-ar dori să rămână la vicecampioana Italiei, unde se simte ca acasă. AS Roma trebuie să anunţe până vineri dacă doreşte să activeze opţiunea de a-l cumpăra definitiv, în caz contrar Lobonţ urmând a reveni la Dinamo.

"Întenţia mea este să rămân. Mă simt foarte bine aici, sunt înconjurat de oameni deosebiţi, de la coechipieri până la magazineri. Vreau să rămân, vom vedea ce se va întâmpla în zilele următoare. Nu ştiu dacă am ajuns să merit stima colegilor mei şi a staff-ului, asta o pot spune doar ei, dar eu mă simt cu adevărat ca acasă la Roma", a spus Lobonţ.

Deşi a jucat puţin la Roma, Lobonţ consideră că sezonul 2009/2010 a fost unul pozitiv. "Am trecut peste problema de la genunchi. La Roma am învăţat multe, din toate punctele de vedere. A fost bine, chiar dacă am jucat doar trei partide, două în campionat şi una în Liga Europa. Încerc mereu să îmi ajut coechipierii, pentru că în cele din urmă victoria este a tuturor, chiar şi a celor care nu joacă. Toţi au fost ca mine şi acesta a fost unul din secretele echipei în acest sezon. Ne-am ajutat cu toţii", a mai declarat internaţionalul român.

×
Subiecte în articol: redactie