x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lovin, coleg cu Kiriţă

Lovin, coleg cu Kiriţă

de Mihai Igirosanu    |    09 Iul 2009   •   00:00
Lovin, coleg cu Kiriţă
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Mijlocaşul Florin Lovin este primul jucător de pe lista neagră a Stelei care şi-a găsit deja echipă. Gruparea din Ghencea a ajuns ieri la un acord cu turcii de la Bursaspor, pentru transferul lui Lovin în schimbul a aproximativ 400.000 de euro.



Conform presei din Turcia, Bursaspor s-a înţeles foarte rapid cu conducerea roş-albaştrilor în privinţa sumei tranzacţiei, iar până seara urmau să ajungă la un acord şi cu jucătorul în vârstă de 27 de ani.

"Bursaspor a ajuns la un acord cu Steaua pentru transferul lui Florin Lovin. Suma care ar urma să fie plătită pentru jucătorul de 27 de ani ar fi de circa 400.000 de euro, iar gruparea turcă trebuie să se mai înţeleagă cu jucătorul. Românul este un jucător experimentat, cu peste 100 de meciuri pentru Steaua, dar şi cu mai multe partide la activ în Liga Campionilor", notează publicaţia de pe malurile Bosforului.

Lovin fusese retrogradat la echipa secundă a Stelei, alături de Mihăiţă Pleşan, în momentul venirii lui Cristiano Bergodi. Mijlocaşul joacă la Steaua de 4 ani şi jumătate, timp în care a câştigat două titluri de campion. La Bursaspor, echipă antrenată de Hagi în urmă cu câteva sezoane, evoluează acum fostul dinamovist Giani Kiriţă.

PREZENTARE CU STRANIERI
Altfel, Steaua îşi va prezenta echipamentul de joc pentru sezonul 2009-2010 astăzi, la ora 10:30, într-o conferinţă de presă organizată la stadionul din Ghencea. În postura de manechini se vor afla ultimii doi jucători achiziţionaţi de Steaua, mijlocaşul polonez Rafal Grzelak şi atacantul bulgar Krum Bibişkov. Primul meci al steliştilor în noile tricouri va fi sâmbătă, pe propriul teren, contra turcilor de la Genclerbiligi, partidă prilejuită de prezentarea lotului condus de italianul Cristiano Bergodi.

×
Subiecte în articol: sport