x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport LPF a respins cererea Rapidului, Varga şi Bălan nu joacă nici la Vaslui

LPF a respins cererea Rapidului, Varga şi Bălan nu joacă nici la Vaslui

22 Mar 2010   •   00:00

Liga Profesionistă de Fotbal a respins, luni, cererea clubului giuleştean de eliberare a legitimaţiilor fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, care nu vor putea astfel să evolueze nici în meciul din deplasare cu FC Vaslui, din etapa a 23-a.

"Este a treia cerere pe care am făcut-o pentru a intra în posesia legitimaţiilor, dar Liga ne-a refuzat din nou. Cei de la Timişoara vorbesc aiurea când spun ca Varga şi Bălan pot juca. Ei au renunţat la una dintre contestaţii pentru ca şi-au dat seama că nu au nici o şansă. Nu vor câştiga nici acum", a spus Ion Taban, preşedintele CA Rapid.

FC Timişoara a contestat, la 8 martie, dreptul de joc la Rapid al fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, în partida directă din cadrul etapei a 20-a a Ligii I. Oficialii grupării timişorene se considerau îndreptăţiţi să câştige meciul cu 3-0 la masa verde, acuzând nereguli în transferurile şi legitimările celor doi jucători.

Bănăţenii şi-au modificat plângerea săptămâna trecută, renunţând să mai conteste legalitatea transferurilor lui Varga şi Bălan de la Sportul la Rapid, ci doar dreptul de joc al celor doi la partida directă dintre cele două formaţii. Cazul va fi judecat marţi la Comisia de Disciplină a LPF.

×
Subiecte în articol: redactie