x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lucescu: „Nu mor caii cand vor cainii"

Lucescu: „Nu mor caii cand vor cainii"

04 Mai 2004   •   00:00

Mircea Lucescu isi vede linistit de antrenamente, in timp ce presa turca anunta ca romanul si-a dat deja demisia, pentru a-i lasa locul actualului sau secund, Feyyaz Ucar

MADALINA CORBEANU

Un oficial al clubului Besiktas, Muzaffer Nasiroglu, a declarat ca tehnicianul roman isi va anunta demisia in cadrul unei conferinte de presa, conform informatiilor publicate de cotidianul Hurriyet. „Am decis sa nu mai continuam colaborarea cu Lucescu, dar aceasta nu inseamna ca el este invinuit pentru rezultatele slabe. El va demisiona si ii va lasa lui Feyyaz Ucar postul de antrenor principal", a spus Nasiroglu.

INTALNIRE. „Mircea Lucescu il paraseste pe vultur", a titrat cotidianul Radikal, care noteaza ca Lucescu a avut o intrevedere, duminica seara, cu fostul presedinte al clubului turc, Serdar Bilgili, si ca urma sa-si anunte ieri demisia. Ziarul turc noteaza ca Bilgili l-a invitat pe Lucescu la resedinta sa din Istanbul si i-a cerut antrenorului sa renunte la functia sa.

DISCUTIE. Bilgili si-a justificat cererea prin faptul ca Lucescu a fost criticat, in ultimul timp, de persoane din cadrul clubului. „Lucescu i-a explicat lui Bilgili pe larg cum s-a ajuns la aceasta situatie dificila, iar apoi s-a despartit de Besiktas", scrie Radikal, care mentioneaza ca, daca va dori, Lucescu va ramine pe banca tehnica a echipei „vulturilor" in ultimele doua meciuri din campionat.

LINISTIT. Cu toate valurile facute de presa turca, Mircea Lucescu era extrem de destins ieri. Tocmai terminase antrenamentul, iar pe durata convorbirii telefonice a fost binedispus, pastrand totusi o nota de retinere in ceea ce priveste modul in care este judecat de ziaristii turci. „Eu imi vad de treaba, chiar ma distreaza sa aud ca mi-am dat demisia deja. Ziaristii care au scris asta nu au nici o treaba cu mine, nici macar nu m-au contactat", a precizat „Il Luce". Mai mult, antrenorul lui Besiktas crede ca dezinformarea provine tot din partea celor care au facut presiuni in acest retur de campionat. „Insa nu mor caii cand vor cainii", a punctat Lucescu, care a dezvaluit ca este singurul care poate decide plecarea de la echipa din Istanbul. „Plec cand vreau, si unde vreau", a conchis romanul.

Galata are probleme

Presa turca ii ataca dur pe jucatorii Galatei, acuzand faptul ca exista probleme in toate compartimentele. Ziaristii spun ca apararea este foarte slaba, iar fiecare minge care se apropie de poarta reprezinta un pericol. Jucatorii nu reusesc sa intercepteze baloane. Cat despre linia de mijloc, ce sa mai spunem? Sa nu se gaseasca aici nici un fotbalist care sa stie sa foloseasca bine mingea?". Nici Florin Bratu nu a scapat de aprecierile negative, atacantul roman fiind considerat „nepasator". „Bratu intra pe teren, dar ocupa scena doar ca sa piarda timpul. Probabil asteapta finalul sezonului ca sa-si gaseasca alta echipa", scrie Hurriyet.

Lui Hagi i-a zburat pantoful

Directorul tehnic al echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, si-a certat jucatorii pentru evolutia pe care au avut-o in meciul cu Istanbulspor, scor 2-2. „Unii dintre fotbalistii mei au intrat pe teren fara sa se concentreze. Erau cu gindurile in alta parte", a spus Hagi, care le-a cerut scuze suporterilor pentru evolutia echipei sale. Tehnicianul roman a mentionat ca si-a dorit o victorie in acest meci, dar jucatorii lui „parca nu au vrut asta". Potrivit ziarului Fanatik, in timpul partidei, „Regele" s-a enervat din cauza jocului slab al echipei sale, „a lovit cu piciorul sticlele de apa care se aflau pe jos, in fata bancii de rezerve, si a spart cu pumnul un geam". Mai mult, „tehnicianului roman i-a zburat pantoful din picior".
×
Subiecte în articol: sport lucescu