x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lucescu: "Culio ar trebui naturalizat"

Lucescu: "Culio ar trebui naturalizat"

17 Sep 2008   •   00:00

Echipa a fost făcută de Andone, iar Trombetta a adus şocul care se pare că a fost decisiv. Meritul e al jucătorilor, ei au fost cei care au făcut acest meci senzaţional.



"Performanţa Clujului este extraordinară, chiar în timpul meciului am fost la curent cu rezultatul de la Roma, pentru că eram foarte curios. În general ne interresăm de rezultatele altor meciuri. Cred că au jucat cu multă ambiţie, cu multă dăruire. D-aia au venit la Cluj, să joace în cea mai importantă competiţie. Echipa a fost făcută de Andone, iar Trombetta a adus şocul care se pare că a fost decisiv. Meritul e al jucătorilor, ei au fost cei care au făcut acest meci senzaţional.

Dacă această politică este la modă, nu văd de ce nu s-ar realiza naturalizarea lui Culio. Dacă fotbalistul doreşte, ar trebui să se facă pregătirile necesare pentru obţinerea cetăţeniei. Şi francezii au făcut acelaşi lucru, sunt mulţi jucători în reprezentativa Franţei care sunt originari din Africa. La ei n-a fost nicio problemă, nu văd de ce ar fi la noi.", a declarat Mircea Lucescu la GSP TV.

×
Subiecte în articol: sport