x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lucescu: "Doar Barcelona mai joacă la nivelul lui Şahtior"

Lucescu: "Doar Barcelona mai joacă la nivelul lui Şahtior"

26 Feb 2010   •   00:00

Eliminat cu Şahtior din 16-imile Europa League, Mircea Lucescu îşi laudă jucătorii, spunând că doar FC Barcelona mai joacă la nivelul arătat de formaţia ucraineană la meciul cu Fulham. "Eu aveam încredere în echipa asta, putea să joace din nou finala Ligii Europa. Noi i-am copleşit pe cei de la Fulham cu superioritatea noastră de joc. La nivel tehnic şi la dinamicitatea jocului nostru e greu să găseşti echipă, doar Barcelona mai joacă la nivelul acesta, ca tip de joc, ca tehnicitate şi cred că acelaşi lucru s-ar fi întâmplat cu oricare echipă cu care am fi jucat. E păcat, în mod normal era anul nostru şi acesta", a spus Lucescu.
Tehnicianul l-a criticat din nou pe Răzvan Raţ, integralist joi seara: "Jucătorilor nu le pot reproşa nimic. Un singur reproş o să-i fac lui Raţ, pentru că trei zile am vorbit cu el să nu facă faultul lateral. Pentru că de la el pleacă totdeauna faulturile astea, atacuri necontrolate, pus mâna pe adversar, iar un adversar inteligent ştie cum să cadă".
Lucescu s-a declarat nemulţumit şi de faptul că la meci a fost delegată o brigadă de arbitri norvegiană, în condiţiile în care Fulham are jucători din Norvegia în lot. "De 25 de ani niciodată n-am avut un arbitru român. N-am înţeles această delegaţie norvegiană, pentru că se ştia că în echipă sunt trei norvegieni. Interpretarea pe care au dat-o arbitrii jocului nu mi-a plăcut, cum nu mi-a plăcut nici la Fulham", a adăugat el.

×
Subiecte în articol: redactie