x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lucescu, după al patrulea titlu cu Şahtior: "Vreau în primăvara Ligii"

Lucescu, după al patrulea titlu cu Şahtior: "Vreau în primăvara Ligii"

06 Mai 2010   •   00:00

Antenorul lui Şahtior, Mircea Lucescu, a declarat după victoria din derby-ul cu Dinamo Kiev, care a consemnat matematic câştigarea titlului în Ucraina, că gruparea din Doneţk nu are nici o scuză dacă nu va juca în primăvara Ligii Campionilor.

"Transmit aprecierile mele şi mulţumirile echipei, jucătorilor, staff-ului tehnic care au contribuit la câştigarea acestui titlu. A fost unul dintre cele mai grele campionate. Nu în ultimul rând, îl apreciez pe preşedintele clubului, care a făcut eforturi şi merită aplauzele noastre, ale tututor. Anul ăsta nu avem nici un fel de scuză dacă nu jucăm în primăvară în Liga Campionilor", a spus Mircea Lucescu.

"Echipa s-a maturizat, a crescut foarte mult. Jucătorii s-au maturizat faţă de acum cinci ani. Atât jucătorii brazilieni cât şi cei ucraineni. Au fost şase ani cu patru titluri foarte importante. Eu sper să continuăm pe acest drum", a mai declarat tehnicianul român.

Şahtior Doneţk a câştigat campionatul Ucrainei după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Dinamo Kiev. Cu o etapă înainte de finalul campionatului, Şahtior a acumulat 74 de puncte, cu şase mai mult decât ocupanta locului secund, Dinamo Kiev, şi şi-a asigurat matematic titlul de campioană.

Acesta este cel de-al patrulea titlu de campion al Ucrainei câştigat de Mircea Lucescu cu Şahtior Doneţk, după cele din 2005, 2006 şi 2008.

×
Subiecte în articol: redactie