x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lucescu si-a premiat sotia

Lucescu si-a premiat sotia

13 Mar 2004   •   00:00

Mircea Lucescu a marcat intr-un mod original ziua de nastere a sotiei sale, Neli, daruindu-i acesteia o cupa in miniatura.

Cadoul a fost apreciat de "jumatatea" antrenorului echipei Besiktas, care il considera un semn ca lupta pentru titlu in campionatul Turciei nu s-a incheiat. In ultima vreme, femeia din spatele lui Mircea Lucescu a trait tot mai intens evenimentele din fotbal. "Am inteles ca exista o presiune asupra echipei antrenate de sotul meu, insa, asa cum il cunosc, stiu ca va lupta pana la capat", a marturisit Neli. Faptul ca a primit de ziua ei de nastere o cupa i-a intarit convingerea ca Besiktas poate reveni pe prima pozitie a clasamentului.

PETRECERE. Neli Lucescu si-a sarbatorit ziua de nastere miercuri seara la Restaurantul "Loft" din Istanbul. De la aniversare nu au lipsit presedintele clubului Besiktas, Serdar Bilgili, membrii Consiliului de Conducere al gruparii, precum si o parte din jucatorii formatiei antrenate de Mircea Lucescu.

FIDEL. Chiar daca momentul a fost unul de sarbatoare, antrenorul roman a tinut sa-l asigure pe Serdar Bilgili ca nu este dispus sa accepte nici o oferta de la un alt club din Turcia. "Trebuie sa stiti ca eu sunt fericit aici", i-a spus Lucescu lui Bilgili, facand referire la faptul ca presa a scris ca ar putea prelua in sezonul viitor formatia Galatasaray.

Maine, Besiktas tinteste victoria in partida de pe teren propriu cu Elazig si spera ca Fenerbahce sa se incurce pe teren propriu in meciul cu Konya.

Moratti il regreta pe Lucescu

Presedintele clubului Inter Milano, Massimo Moratti, a declarat intr-un interviu acordat revistei "Afaceristii Italiei" ca il regreta pe tehnicianul romin Mircea Lucescu. "Lucescu este unul dintre cei mai buni antrenori si imi pare rau ca nu a stat mai mult la noi. Romanul a fost victima unei situatii tensionate nereusind sa se impuna in fata jucatorilor", a spus Moratti. "Il Luce" a antrenat pe Inter in perioada 30 noiembrie 1998 - 21 martie 1999.
( MADALINA CORBEANU )

×
Subiecte în articol: sport lucescu