x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lucescu ţinteşte revanşa

Lucescu ţinteşte revanşa

de Mihai Igirosanu    |    28 Aug 2009   •   00:00
Lucescu ţinteşte revanşa
Sursa foto: CLAUDE PARIS/AGERPRES

Stadionul Louis II din Monte Carlo va găzdui în această seară, de la ora 21:45, Supercupa Europei (TVR 1). Protagonistele meciului de gală vor fi campioana continentală, FC Barcelona, şi câştigătoarea ultimei ediţii a Cupei UEFA, echipa lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk.



Deşi nu a declarat-o, antrenorul campioanei Ucrainei, Mircea Lucescu, vizează revanşa în faţa gigantului catalan, după partida cu cântec din ediţia precedentă a grupelor Ligii Campionilor. În luna august, Barcelona se impunea cu 2-1 la Doneţk printr-un gol marcat în ultimul minut. În frunte cu Mircea Lucescu, ucrainenii au contestat vehement faptul că, în faza respectivă, jucătorii Barcelonei nu au restituit un balon trimis intenţionat în afara terenului, din cauza unei accidentări.

În timpul zborului spre Nisa, Lucescu, Raţ şi compania au avut mari emoţii, aeronava traversând o zonă de mari turbulenţe. "Zborul de la Doneţk la Nisa a durat mai mult decât era planificat. Delegaţia lui Şahtior a stat patru ore în zbor, dar problemele au apărut spre finalul călătoriei. În apropiere de Nisa, avionul a intrat într-o zonă cu turbulenţe şi toţi pasagerii au fost zdruncinaţi puternic. Totul s-a terminat cu bine în cele din urmă, iar aeronava a aterizat fără probleme", a notat site-ul oficial al Clubului Şahtior Doneţk. Stoperul ucrainenilor, Dmitro Cigrinski, va disputa ultimul joc în tricoul lui Şahtior, el fiind transferat pentru 25 de milioane de euro chiar la adversara din această seară, FC Barcelona. Jucătorul dorit cu insistenţă de antrenorul Josep Guardiola va semna un contract valabil pe cinci ani şi va avea un salariu anual de 1,2 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: sport