x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lucian Bute ar putea boxa la vară pe stadionul Steaua

Lucian Bute ar putea boxa la vară pe stadionul Steaua

25 Mar 2010   •   00:00

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că se află în negocieri avansate pentru organizarea, în luna iulie, la Bucureşti, a unei gale în care pugilistul Lucian Bute să îşi pună centura în joc, printre arenele nominalizate aflându-se şi stadionul Steaua.

"Suntem din ce în ce mai aproape să aducem meciul lui Bute în România, la sfârşitul lunii iunie. Suntem în discuţii avansate. Am vorbit cu Lucian şi acesta s-a arătat mai mult decât entuziasmat. Va fi un meci în care ori îşi va apăra titlul mondial, ori va lupta pentru unificarea centurilor. Depindem foarte mult de finanţarea pe care o vom primi. Dacă meciul va avea loc în România, atunci acesta se va disputa pe un stadion. Eu am propus Cotroceni, iar altcineva stadionul Steaua", a spus Obreja.

"Ne-am inspirat de la Pacquaio care a avut meci pe stadionul echipei Dallas Cowboys şi de la ucraineanul Klitschko care a luptat pe stadionul echipei Fortuna Dusseldorf în faţa a 51.000 de spectatori", a mai precizat preşedintele suspendat al FRB.

Lucian Bute îşi va apăra pentru a cincea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în faţa pugilistului columbian Edison "Pantera" Miranda, într-o gală ce va loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada).

×
Subiecte în articol: redactie