x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Luciano Moggi crede că gruparea Fiorentina are partea sa de vină în cazul Mutu

Luciano Moggi crede că gruparea Fiorentina are partea sa de vină în cazul Mutu

01 Feb 2010   •   00:00
Luciano Moggi crede că gruparea Fiorentina are partea sa de vină în cazul Mutu

Fostul director general de la Juventus, Luciano Moggi, a declarat că gruparea Fiorentina are parte ei de vină în cazul lui Adrian Mutu, care a fost de două ori depistat pozitiv cu sibutramină, deoarece un club trebuie să ştie ce fel de medicamente iau proprii jucători.



"A fost o naivitate şi din partea grupării Fiorentina, deoarece clubul trebuie să se informeze întotdeanua legat de ceea ce iau jucătorii. Îmi amintesc un episod în care Filippo Inzaghi făcea, pe cont propriu, anumite inhalaţii şi am evitat să-l mai convocăm la meciuri pentru a nu avea probleme", a precizat Moggi la postul italian Gold Sport, informează calcionews24.com, citat de Mediafax.

Atacantul Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma a două controle antidoping, primul efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul Fiorentina - Bari, scor 2-1, din campionatul Italiei, şi al doilea la 20 ianuarie, după meciul Fiorentina - Lazio, scor 3-2, din Cupa Italiei.

Sibutramina, substanţă folosită în tratamentul obezităţii, acţionând prin reducerea senzaţiei de foame, figurează pe lista produselor interzise de către Agentia Mondială Antidoping.

Potrivit apropiaţilor săi, Mutu susţine că a luat un medicament naturist pentru slăbit, pe care i l-a adus din România mama lui, iar pe prospectul acestuia nu figura că ar conţine sibutramină.

×
Subiecte în articol: sport