x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lupta pentru Cupa UEFA

Lupta pentru Cupa UEFA

de Vicentiu Neagoe    |    07 Iul 2007   •   00:00
Lupta pentru Cupa UEFA
Sursa foto: DAN PAIC/

După ce a trecut de muntenegrenii de la FK Grbalj, Gloria va juca in manşa secundă cu Maccabi Haifa din Israel, in timp ce Oţelul, care a stat in primul tur, va intălni pe Slavija Sarajevo din Bosnia.

Intertoto - Gloria şi Oţelul dispută azi, in deplasare, prima manşă a turului 2

După ce a trecut de muntenegrenii de la FK Grbalj, Gloria va juca in manşa secundă cu Maccabi Haifa din Israel, in timp ce Oţelul, care a stat in primul tur, va intălni pe Slavija Sarajevo din Bosnia.

După calificarea cu emoţii in turul al doilea, victorie cu 2-1 acasă, obţinută in ultimul minut de joc, şi un rezultat de egalitate 1-1 in deplasarea de la Grbalj, elevii lui Ovidiu Ioan Sabău au acum o misiune mult mai dificilă intălnind pe israelienii de la Maccabi Haifa. Partida tur de azi de la Haifa va incepe la ora 20:00, urmănd ca partida retur să aibă loc sămbătă, 14 iulie, pe Stadionul "Gloria", incepănd cu ora 18:00. Israelienii au participat la ediţia trecută in Cupa UEFA, fiind eliminaţi in optimi de Espanyol Barcelona. Echipa care se va califica după această dublă manşă va intălni in turul trei echipa spaniolă Atletico Madrid. "Avem o idee fixă, aceea de a o aduce pe Atletico la Bistriţa. Vom face tot posibilul şi cred in şansele noastre", a spus tehnicianul ardelenilor, Ovidiu Ioan Sabău. Partida va fi arbitrată de Oleg Orekhov (Ucraina). Presa israeliană anunţă că Haifa va folosi o echipă experimentală, cu mulţi jucători de la echipa a doua.

OŢELUL. Cea de-a doua reprezentantă a noastră in Cupa UEFA Intertoto, Oţelul Galaţi, a avut un prim tur liber, urmănd să-i intălnească pe bosniacii de la Slavija Sarajevo. Ex-iugoslavii s-au calificat in turul doi după ce au eliminat pe Saint Julia din Andorra, după doua victorii identice, 3-2. Meciul de la Sarajevo va incepe la ora 21:15 şi va fi arbitrat de Sascha Kever (Elveţia). Invingătoarea din această dublă manşă va intălni pe căştigătoarea dintre turcii de la Trabzonspor şi albanezii de la Vllaznia.

×
Subiecte în articol: sport