x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Luxemburg - Romania - Obligatoriu, victorie!

Luxemburg - Romania - Obligatoriu, victorie!

de Mihai Igirosanu    |    17 Oct 2007   •   00:00
Luxemburg  -  Romania - Obligatoriu, victorie!

După victoria contra Olandei, naţionala lui Victor Piţurcă ţinteşte in această seară obţinerea celor trei puncte impotriva mediocrei reprezentative a micuţului ducat.Â

După victoria contra Olandei, naţionala lui Victor Piţurcă ţinteşte in această seară obţinerea celor trei puncte impotriva mediocrei reprezentative a micuţului ducat. Â

Deşi, in ciuda succesului nesperat din Belarus, luxemburghezii nu pot emite prea multe pretenţii, selecţionerul şi-a indemnat elevii la prudenţă pentru a evita o surpriză neplăcută.

MODIFICĂRI. Din cauza absenţelor, dar şi a calităţii scăzute a adversarului, Victor Piţurcă va opera căteva schimbări in formula cu care va aborda partida din această seară. Florentin Petre, Mărgăritescu, Dică şi Daniel Niculae vor fi titularizaţi in locul lui Nicoliţă, Codrea, Mutu, suspendaţi, şi Marica, autor al unei prestaţii neconvingătoare contra Olandei.

Cotidianul luxemburghez Le Quotidien a scris ieri că echipa naţională pregătită de Guy Hellers va incerca să fie arbitrul luptei pentru calificare. "Romănia işi poate viza biletele pentru Euro 2008 in cazul unei victorii combinate cu o contraperformanţă a Bulgariei in Albania. Federaţia din Luxemburg aşteaptă un număr mare de spectatori curioşi la meci, mai ales după victoria istorică in faţa Belarusului. Apoi, diaspora romănească din zonă este şi ea interesată de meci, la stadion putănd veni chiar şi 2.000 de romăni dornici de o intălnire cu istoria. Luxemburg va incerca să-şi asume rolul de arbitru al luptei pentru calificare. Greu", a scris sursa citată.

×
Subiecte în articol: sport