x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport MANCHESTER UNITED – VILLARREAL 0-0 / Revenirea lui Ronaldo şi atît

MANCHESTER UNITED – VILLARREAL 0-0 / Revenirea lui Ronaldo şi atît

de Marius Mihalcea    |    19 Sep 2008   •   00:00

Deţinătoarea en titre a trofeului a început poticnit noul sezon al Ligii Campionilor, remizînd pe "Old Trafford" cu vicecampioana Spaniei.



Deţinătoarea en titre a trofeului a început poticnit noul sezon al Ligii Campionilor, remizînd pe "Old Trafford" cu vicecampioana Spaniei.

Pentru derby-ul din Premier League cu Chelsea în faţă, Sir Alex Ferguson nu a aruncat în luptă contra spaniolilor toată artileria grea de care dispunea la ora jocului. Abia în ultima jumătate de oră a meciului a apărut pe teren cel mai bine cotat jucător din lume al momentului, portughezul Cristiano Ronaldo, revenit după o accidentare urmată de o operaţie la gleznă care l-au ţinut departe de gazon două luni, dar "Diavolii Roşii" tot n-au reuşit să spargă zidul înălţat în faţa porţii lui Lopez de antrenorul Manuel Pellegrini. Cea mai mare ocazie a gazdelor i-a aparţinut lui Evans, al cărui şut s-a oprit în bara porţii lui Villarreal (’83), însă, la acest capitol, ibericii n-au rămas datori, fiindcă ceva mai devreme, la una dintre puţinele lor incursiuni ofensive, Guille Franco nimerise la rîndul său bara (’60). În rest n-au fost decît atacuri în valuri la poarta excelentului Diego Lopez, care a fost de netrecut. "Am făcut un meci bun, însă nu am reuşit să fructificăm ocaziile pe care ni le-am creat. Villarreal este o formaţie puternică, are o experienţă bogată în Europa, nu sînt dezamăgit de rezultat, chiar dacă aş fi preferat să cîştigăm toate cele trei puncte", a declarat antrenorul lui Manchester, Sir Alex Ferguson.

×
Subiecte în articol: sport