x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Maradona a fost recompensat de scoţieni pentru golul marcat cu mâna în poarta Angliei

Maradona a fost recompensat de scoţieni pentru golul marcat cu mâna în poarta Angliei

19 Noi 2008   •   00:00

Fostul internaţional Diego Maradona, actualmente selecţionerul Argentinei, a primit un trofeu din partea cotidianului Daily Record, ca omagiu pentru golul marcat cu mâna în poarta Angliei, la Cupa Mondială din 1986, fiind publicată şi o fotografie a momentului respectiv, informează AFP.



"Este vorba despre un cadou oferit în numele suporterilor scoţieni care sărbătoresc golul marcat cu mâna Domnului în poarta Angliei, la turneul final din Mexic", scrie publicaţia menţionată, ilustrând materialul cu o fotografie a lui Maradona primind trofeul de cristal.

Această ceremonie originală vine ca urmare a rivalităţii ce durează de peste 100 de ani între Scoţia şi Anglia. Maradona a primit, în ultimii ani, numeroase mesaje de mulţumire din partea suporterilor scoţieni, foarte satisfăcuţi de respectivul eşec al englezilor.

Fostul decar al selecţionatei Argentinei a marcat cele două goluri în victoria repurtată asupra Angliei, scor 2-1, în sferturile de finală ale CM 1986, primul înscris cu mâna, iar al doilea reuşit după o cursă în care a plecat de la mijlocul terenului şi a driblat mai mulţi adversari.
Mediafax

×
Subiecte în articol: sport