x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Marca: Real Madrid dă 63 de milioane de euro şi îl ia pe Kaka!

Marca: Real Madrid dă 63 de milioane de euro şi îl ia pe Kaka!

de Ovidiu Ciutescu    |    16 Mai 2009   •   00:00
Marca: Real Madrid dă 63 de milioane de euro şi îl ia pe Kaka!

Briliantul lui AC Milan, brazilianul Kaka, va fi transferat în vară la Real Madrid pentru suma de 63 milioane euro. Conform Marca, candidatul la preşedinţia clubului madrilen, Florentino Perez, ar fi ajuns la un acord cu jucătorul.



Ziarele Marca şi AS susţin că brazilianul Kaka va semna un contract pe 5 ani cu Real Madrid, suma de transfer se ridică la 63 mmilioane euro, iar salariul net al jucătorului se ridică la 9,1 milioane euro.

Sosirea lui Kaka la Real Madrid este însă condiţionată de alegerea lui Florentino Perez la preşedinţia clubului. Perez a mai condus destinele lui Real între 2000 şi 2006, ''era galactică'' cum s-a mai numit, iar joi şi-a anunţat oficial candidatura la preşedinţie. Acesta a promis un buget de 200 milioane euro pentru campania de achiziţii din vară.

Kaka a fost o promisiune electorală neonorată a lui Ramon Calderon, ales preşedinte în 2006 - notează Agerpres. Printre obiectivele de marcă ale madrilenilor în vară se anunţă Cristiano Ronaldo, David Villa, Franck Ribery.

×
Subiecte în articol: sport